František Janeček

Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Mezinárodní magické online služby - výklad z karet - škola magie.

Služby - výklad karet - ezoterika - astrologie - numerologie.

Činnost: - SEO konzulatant - copywriting.

Činnost: - matematické a statistické analýzy - statistika - matematické modely - data mining.

Organizace soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku.

Činnost: - digitalizace, skenování dokumentů - automatizované vytěžování dat z dokumentů - překlady dokumentů.

Práce diamantovou technikou: - technologické prostupy (32 - 350 mm) - kotvení sloupů ocelových konstrukcí (18 - 42 mm) - stahování budov, kamenných mostů. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Práce: - písmomalířské - malba na fasády - malované štíty, cedule - fóliová grafika - kaligrafické práce (diplomy, přání).

Služby: - mezinárodní obchod - zajišťování exportu českého zboží a služeb do zemí Evropské unie, Asie a Jižní Ameriky - exportní poradenství - vyhledávání partnerů v cizině - obchodní jednání s cizinci - sportovní management.

Činnost - bezvýkopová pokládka kabelů.

Práce: - jádrové vrtání - řezání diamantovou technikou (stěnovou, lanovou pilou).

Činnost - jádrové vrtání - řezání - broušení diamantovou technikou značky HILTI.

Služby: - provádění inventur zboží - inventura dlouhodobého hmotného majetku (zavedení čárového kódu). Dodávka: - kompletní řešení pro inventarizaci.

Filmový maskér Makeup artist, Hairstyle, Speciální efekty

Společnost a internetový portál zaměřený na ženy - testujeme, blogujeme, sdílíme recenze - cestování, domácnost, koníčky, módu a styl, vztahy a partnerství.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen

Služby: - foodstyling - fotografování - postprodukční práce

Sližby - tvorbu titulků (podtitulků), překlady, výstupy pro DCP a televize, vytváření DVD a Blu-ray s titulky, vkládání titulků do videa - překlady a korektury - školení titulkování pro překladatele.