VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Geodézie: -geodetické práce -inženýrská geodézie -dokumentace staveb -topologické podklady pro informační systémy (GIS) -digitální mapy průmyslových závodů, komunikací a vodních toků. Fotogrammetrie: -pozemní fotogrammetrie -letecká fotogrammetrie -ortofotomapy. Prodej měřící techniky: -theodolity -niveláky -pásma ...

Geodetické práce: - geodetické plány - zaměření inženýrských sítí - polohopisné, výškopisné zaměření - zaměření jeřábových drah

Výroba urnový menhir. Kamenické práce.

Dodávka: - fotovoltaické elektrárny Práce: - elektroinstalační

Žáruvzdorné vyzdívky a izolace průmyslových pecí.

Kominictví: - čištění komínů - revize komínů - vložkování komínů

Služby projektantům, architektům a stavebníkům v oblasti inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zajištění vypracování projektové dokumentace staveb - občanské a průmyslové stavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby. Geodetické práce a vyhotovení průzkumů pro přípravu stavby.

Služby: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - kamenné dlažby a obklady - sádrokartonářské práce

Výroba, prodej, e-shop: - dámské a pánské kalhoty

Služby, práce: - lesnictví - dřevovýroba Chov: - masný skot

Hornická činnost. Zpracování živce. Geologické práce: -provádění -projektování -vyhodnocování. Činnost: -stavební -obchodní -zprostředkovací. Těžba, úprava nerostných surovin: -žuly.

Projekční, inženýrská a dodavatelská činnost: - elektro.

Prášková lakovna. Povrchová úprava kovů. Úprava kovů práškovými barvami.

Výroba, montáž, prodej: -pomníky -doplňky -náhrobky -hřbitovní zboží - lampy, vázy -pamětní desky -žulové kuchyně -krby -schodiště. Písmomalířství. Renovace pomníků. Kamenické práce. Smuteční vazby, věnce.

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Nabízíme služby v oborech tesařské a pokrývačské konstrukce po celé ČR. Zaměříme, naceníme, zhotovíme.

Práce: -truhlářské, -tesařské. Truhlářství. Tesařství.

Práce: -malířské, -natěračské, -zednické. Malíř, natěrač, zedník.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.

Služby: -kominické -výstavby, vložkování a revize komínů -čištění komínů -čištění kouřovodů, kotlů -vložkování komínů -stavba komínů -výpočet komínových průduchů -prohlídky kamerou -kominík.

Stavební činnost: - rekonstrukce - půdní vestavby - zednické práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - dřevostavby