VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce budov - zateplování - stavební projekce.

Činnost: - zakázková truhlářská výroba - realizace interiérů.

Zemní a výkopové práce minibagrem nebo i ručně - terénní pro veškeré přípojky a inženýrské sítě. - pokládka zámkové dlažby a stavba opěrných zídek menšího rozsahu - bourací práce - řezání asfaltu, hutnění výkopu. Práce provádíme minibagrem nebo ručně.

Zednictví, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - zateplování fasád - zednické práce.

Prodej, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC - korek - plovoucí podlahy - obkladové panely - obklady, dlažby.

Stavební společnost, výstavba: - dřevostavby - sádrokartonářské práce.

Firma ELEKTROCABLE s.r.o. se již od roku 1994 zabývá činností v oboru elektro - montáží, realizací, projekcí, oprav a revizí na elektrickém zařízení NN a VN 10, 22, 35 kV. Též nabízíme služby ve formě zabezpečení dodávky el. energie náhradními zdroji (dieselagregáty). MONTÁŽE, REALIZACE, OPRAVY, REVIZE, PROJEKCE: - VN trafostanice, ...

Obráběčství - zpracování, realizace technologických a konstrukčních návrhů - výroba jednoúčelových strojů a přípravků pro automobilový průmysl - zámečnické práce z oceli, nerezu a hliníku

Práce: - kovoobráběčské - soustružnické - lisování dílů.

Výroba: - dekorační, reklamní loutky. Oprava, restaurování: - poškozené loutky, betlémy.

Práce: - jeřábnické, autojeřábnické - autojeřábem AD-080 - práce autojeřábem Provádíme veškeré autojeřábnické práce na území Královéhradeckého, Středočeského a Libereckého kraje.

Firma CESTÁŘSKÉ PRÁCE s.r.o. se specializuje na stavební práce a také nákladní autodopravu. V rámci své činnosti provádíme zemní práce, terénní úpravy, opravy mostů a propustí, dopravní stavby, výstavbu vodovodů a kanalizací nebo zimní údržbu komunikací. Sídlíme v obci Šimonovice, okres Liberec. Stavební činnost, práce, výstavba: - dopravní ...

Návrh a výroba drobných konstrukcí, ocelových venkovních schodišť, zábradlí, automatických posuvných bran a otvíracích bran včetně dálkového ovládání, návrhy dílů ve 2D a následné tvarové pálení CNC plasmou.

Firma Roman Stupka provádí kompletní instalatérské a topenářské práce. Realizujeme rozvody vody, topení, plynu i odpadů. Sídlíme ve městě Česká Lípa. Provádíme tyto práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - ústřední topení - rozvody plynu - montáž rozvodů vody, odpadů - výměna, montáž umyvadel, vodovodních baterií, ...

Firma Július Makula poskytuje širokou škálu stavebních prací. Specializujeme se na zemní a výkopové práce, pokládku kanalizace, zednické práce, izolace, pokládku dlažby, odvoz suti či malířské práce. To vše a ještě víc Vám může poskytnout společnost Július Makula, Jablonec nad Nisou. Stavební činnost, práce, služby: - zemní a výkopové práce - ...

Studnařské práce kopané vzduchovým kompresorem. Prohlubování, pokládání skruží, rekonstrukce, spárování starších i nových studní. Výměny starých skruží, segmentů za nové, výměny záhlav a poklopů. Výkopy sond. Čištění, dezinfekce a filtrace dna, zatěsnění přítoku povrchové vody. Zjištění nálezu pramenu a hloubky vody v horninách. Čištění a ...

Návrhy, dodávky a realizace kamerových systémů. Ozvučovací a zabezpečovací systémy. GSM zesilovače. Video projekce. Inteligentní domy. IT sítě. Docházkové systémy. Strukturovaná kabeláž. Rozvody slaboproud, silnoproud. Automatizace.

Zemní práce - výkopové a stavební práce - inženýrské sítě - terénní úpravy pozemků.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - motnáž zabezpečovacích zařízení - přípojky elektro - montáž hromosvodů včetně revize.

METAFO - prášková lakovna se sídlem v Mníšku u Liberce. Hlavní činností je vývoj a specializace na povrchové úpravy kovů práškovými plasty. Firma působí v tomto oboru již od roku 1993 a zaručuje dlouholeté zkušenosti a perfektní kvalitu zpracovaných výrobků. Použité technologie a metody úpravy jsou prováděny především formami práškového ...

Pokrývačské a klempířské práce - střechy na klíč - montáž střešních oken - výškové práce - drobné stavební práce - rekonstrukce a zateplování podkroví.

Pokrývačské a tesařské práce - kompletní dodávka střech - rekonstrukce plochých střech, pokládka nových střech, izolace střech a budov - montáž, opravy a údržby střech - výroba a montáž světlíkových konstrukcí s demontáží původních konstrukcí - montáž a opravy hromosvodů včetně revizí.

Vodo topo plyn - plynárenské práce, montáž plynu, utěsnění domovních plynovodů, montáž proti úniku plynu - revizní technik plynu - topenářské práce, montáž ústředního vytápění.

Podlahářské práce, realizace, montáž - pokládka podlahové krytiny - dřevěné podlahy - linoleum - PVC - koberce.

Zemní a výkopové práce - výkopy, inženýrské sítě - úklid sněhu.