VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Instalace topení plyn - ITP s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelné techniky, kotlů, radiátorů, sprchových koutů a provádí plynařské, topenářské a instalatérské práce.

Topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce.

Sklenářství Salaj Vinary Služby: - sklenářství - zasklívání oken, dveří - rámování obrazů. Výroba: - termoizolační dvojskla - celoskleněné dveře, sprchové kouty.

Oprava, údržba, montáž, revize, prodej: - elektroinstalace staveb - napájecí a provozní rozvody silnoproudu - světla, světelné technika - osvětlovací soustavy vnitřního i venkovního umělého osvětlení - zabezpečovací technika.

Firma Vladimíra Jandy se sídlem v Přerově se zabývá rekonstrukcemi staveb, opravami fasád a zateplením budov, půdními vestavbami a také rekonstrukcemi bytových jader. Dále svým zákazníkům nabízíme zednické, tesařské, malířské a natěračské práce. Nabízená činnost: Stavební rekonstrukce a modernizace: - byty - bytová jádra - půdní ...

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...

Kovovýroba - kovoobrábění, frézování, soustružení, dělení, manipulace. Prodej - kovoobráběcí nástroje - nerezové šroubení EXMAR.

Montáže, opravy, projekce: -elektroinstalace -zkoušky elektrických zařízení -rozvaděče nízkého napětí. Sádrokartony: - montáž

Společnost KONTEJNERY CETKOVSKÝ s.r.o. zajišťuje služby nákladní dopravy, zemní a demoliční práce, míchaný beton a práce s hydraulickou rukou.

Výroba: - bezpečnostní sklo s protihlukovým útlumem - broušení a leštění skla - neprůstřelné sklo - veškeré sklenářské práce - izolační dvojskla - protipožární sklo - sklenářské práce.

Obrábění kovů. Svařování. Frézování. Dělení materiálu.

Společnost PREFA Troubelice a.s. se specializuje na výrobu a dodávku prefabrikovaného betonového zboží pro různé typy staveb. Ať už potřebujete panely, překlady, prvky pro podzemní sítě, nebo plotové sloupeky, PREFA Troubelice a.s. vám to vyrobí a dopraví. Výroba betonových prefabrikátů: - silniční panely - mostové panely - úhlové panely ...

Společnost GAMA G+V, s.r.o. se zabývá prováděním stavebních a zemních prací. Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce a také na novostavby a složitá konstrukční řešení. S příchodem nových technologií jsme jako jedni z prvních v České republice začali ...

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Práce: - elektroinstalační. Projekce, montáž, servis: - elektrické zařízení. Výroba, prodej: - rozvaděče i plastové.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Podlahy Lakomý s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a opravy podlah a parketů.

Společnost Vladimír Ostrádal se již od roku 2007 specializuje na kompletní služby v zednických a obkladačských pracích. Nabízíme zdění, omítání, montáž sádrokartonů, lepení obkladů, pokládka dlažeb, rekonstrukce koupelen, bytů a domů, hrubé stavby, betonování, zateplování objektů apod.

SP KOVOTOPLAST - stavby s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, provádění staveb, zámečnictví a montážní práce.

Zdeněk Blažek je specialista na vodoinstalace.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Kovoobrábění - CNC soustružení - CNC frézování Zpracování - kovy

Firma Václav Novák se vám postará o kvalitní, nezávadnou pitnou vodu ve vaší studni, která je základem zdravého života. Zaměřujeme se na na kopání, číštění a regeneraci studní včetně údržby a opravy nejen v Šumperku ale i po celé České republice s dopravou zdarma. Naše služby: - kopání studní - čištění a regenerace studní - údržba a oprava ...

Společnost ChK instal s.r.o. se specializuje na kompletní instalatérskou činnost v oboru vodoinstalací a topení.

Společnost RM střechy s.r.o. provádí klempířské, tesařské a pokrývačské práce. V rámci naší činnosti nabízíme komplexní realizace nových střech a opravy a rekonstrukce střech stávajících. Současně dodáváme a montujeme střešní okna VELUX. Působíme především v okrese Prostějov. Práce:  - pokrývačské  - klempířské  - tesařské  - realizace, ...