VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Topenářství Servis a oprava: -topení -voda -plyn.

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

ROTAS - Montáže, opravy a revize: -elektrické zařízení do 1000 V-NN revize a odstraňování závad bez SNV do 1000V. -hromosvody. Školení a zkoušky z vyhlášky 50/82 Sb.

Práce, služby: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Montáž, práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zateplení střech - montáž střešních oken - montáž palubek - tesařské práce.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Práce s montážní plošinou AVIA MP 13: -údržba veřejného osvětlení světelného signalizačního zařízení -oprava na rozvodech elektrické energie -nátěry konstrukcí a údržba -údržba a oprava omítek,střech,žlabů, čištění oken -oprava objektů památkově chráněných -údržba továrních hal a objektů.

Plastová okna a dveře: - výroba, montáž, demontáž, zednické práce - 4 a 5-ti komorový systém REHAU - standardní zasklení - bezplatné měření, montáž i demontáž - záruka na výrobky až 60 měsíců - výborná tepelná i zvuková izolace - vchodové a interiérové dveře - vnitřní plastové parapety - vnitřní žaluzie řetízkové - sítě proti hmyzu - ...

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Truhlářství. Výroba a montáž: -nábytek -žaluzie -dveře bytové a vchodové.

Autočalounictví, čalounictví nábytku. Poskytujeme : - čalounění autosedaček - čalounění stropů, výplní, palubových desek, hudebních aparatur - čalounění motocyklovýsch sedel - čalounění nábytku

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Služby: -vymetání komínů -vypalování kotlů a komínů -vložkování komínů -stavba třívrstvých komínů -revize -servis -poradenství.

Činnost, dodávka, montáž: - odvětrávané fasády - kontaktní - polystyrenové fasády - konstrukce ze sendvičových PUR panelů - sádrokartonové vestavby.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Přerušena činnost. Zámečnické práce, zhotovení: -výlohy, vchodové dveře, vrata, mříže, a další.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Služby: - veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany - provádíme elektroinstalaci - rekonstrukce bytového jádra a koupelen - zvukové a tepelné izolace - půdní vestavby Montáž: - sádrokartonové podhledy - minerální podhledy - příčky a stěny - předsazené stěny

Služby: - bezpečnost a hygiena práce - ekologické služby poskytujeme v kategorii odpady, ovzduší a voda. - protivýbuchová prevence - požární ochrana - revize elektro a revize PO. - Koordinátor BOZP Prodej: - prostředky požární ochrany - ochranné pracovní pomůcky

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Práce: -kominické -revize -vložkování komínů -vypalování kotlů.