VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zakázkové krejšovství - výroba dámských oděvů. Prodej - galanterie - vše pro ruční práce, háčkování, pletení - příze, bižuterie, stuhy.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Výroba: -vakuová zařízení - povlakování

Zámečnictví, nástrojářství a kovovýroba.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Naše služby: - restaurování starožitného nábytku - výroba historických replik - opravy a renovace nábytku.

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Přeprava - sypké materiály písek, suť, odpad Demoliční práce včetně nakládky Přípravné práce pro stavby a zahrady

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy

Nabízíme práce: - lakýrnické, malířské - sádrokartonářské - podlahářské - truhůářské - zateplování domů, bytů, fasád a střech - impragnace dřeva - lepení kazetových stropů - tapetářské - protipožární nátěry.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Služby: -realizace obchodních jednotek -správa a údržba nemovitostí -monitoring technologií, odečet energií -ochrana objektu -havarijní služba -stavební a elektro projekce Revize: -elektroinstalace -vzduchotechnika -zdravotechnika -požárně bezpečnostní řešení -zabezpečovací systémy

Práce: -výškové Služby: -péče o stromy -výsadba stromů -odborné řezy -bezpečnostní vazby -ošetření dutin -kácení

Práce: -zednické -obkladačské -elektrikářské -bourací -instalační -sádrokartonářské Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky.