VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - fasády - obkladačské práce - zámkové dlažby.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - omítky - sádrokartonářské práce - návrh, realizace, údržba zahrad.

Kladení podlahových krytin: - korek, PVC, koberce, guma, antistatik. - plovoucí podlahy. Antistatické podlahy včetně propojení. Velkoobchod a maloobchod: - podlahové krytiny včetně dopravy. - štěrkové hmoty a lepidla. Služby: - renovace a montáž dřevěných podlah. - broušení parket.

Provádíme stavby a rekonstrukce domu-bytu. Fasády, omítky, sádrokartony, zámkové dlažby, ploty. Vše je o vzájemné dohodě.

Nástrojárna Komaxo sídlí ve středu obce Zvěřínek, která se nachází na půli cesty mezi Sadskou a městem Nymburk.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba - vrata, ploty, mříže, zábradlí - kovové schodiště - nájezdy, balkony.

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku.

IG & HG - Inženýrská geologie a hydrogeologie - hydrogeologický průzkum - hydrogeologické studie, posudky, projekty - inženýrskogeologické posudky, projekty, průzkumy - terénní geotechnické zkoušky a měření - ekologie, monitoring podzemních, povrchových a odpadních vod. Další provozovna - Za Sokolovnou 702 Lázně Bohdaneč 533 41

Služby - pronájem a obsluha montážní plošiny - práce montážní plošinou - dozor a mazání zdvihacích zařízení - čištění ulic a udržování veřejných prostranství - čištění kotlů a tlakových nádob - potápěčské práce.

Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - montáž a rekonstrukce rozvodů vody - rekonstrukce koupelen - instalace a výměna kotlů - opravy topných systémů.

Činnost - údržba nemovitostí - stavební práce, rekonstrukce - zámečnické práce.

Činnost: - půjčovna minibagrů - půjčovna zemní mechanizace - zemní a bourací práce - kontejnerová doprava - kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - dodávková přeprava

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169

Zabývá se zakázkovou výrobou nejen atypického nábytku na míru, ale i kompletní dodávkou interiérů pro domácnosti a firmy. Naše zakázkové truhlářství Vám nabízí truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých materiálů (laminované desky) bez povrchové úpravy, tak z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou.

Realizujeme požadavky a představy zákazníků v mnoha souvisejících odvětvích. Stavíme dřevostavby a nízkoenergetické a pasivní dřevěné domy, a to včetně střech a klempířských prací. Vyrábíme a montujeme zahradní stavby na míru - pergoly, dřevěné domky, dětská hřiště. Pracujeme i v náročných podmínkách. Zaměstnáváme profesionálně vyškolené odborníky ...

Práce: - elektroinstalatérské - montáž elektonické zabezpečovací systémy - instalace optických, telefonních sítí.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolace plochých, šikmých střech.

Práce: - jeřábnické: - autojeřáb Tatra 148 - AD20 - autojeřáb PV3S - AD080.

Malířské a natěračské práce - malování bytů, malování pokojů, restaurací, hotelů, obchodů a kancelářských prostor.

Pokrývačské práce - opravy a montáže kompletních střech - tesařské práce - pokládka střešní krytiny.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - interiérové dveře - schody.