VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prodej nábytku a zakázková výroba - kancelářský a sedací nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - ložnice.

Autodoprava - nákladní přeprava - doprava štěrku, písku, kačírku, betonu, zeminy, substrátu, mulčovací kúry, okrasných kamenů do hmotnosti 2 t, apod. odvoz výkopové zeminy, suti - hydraulický drapák ( naložení nebo vyložení materiálu). Zemní práce - výkopové práce (přípojky, bagrování bazénů, základů RD, podloží pod zámkové dlažby, ...

Hodinový manžel, chlap do domu: - elektrikářské práce - instalatérské práce - malířské a lakýrnické práce - podlahářské práce - zednické práce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - revize elektrických zařízení - montáž: domácí telefony, kamerové systémy a elektronické zabezpečovací systémy.

Elektroinstalační práce: - montáž, opravy elektrických rozvodů.

Podlahářské práce: - renovace, broušení parket - pokládka parket, plovoucích podlah

Realizace a specielní stavební práce: - betonové podlahy ARMOREX, KORODUR - velkoplošné betonáže. Výroba: - průmyslové podlahy. Poradenství, statické návrhy, geotechnický servis Hydroizolace a izolační systémy podlahových konstrukcí Betonové podlahy z hlediska výztuže Betonové podlahy z hlediska povrchových úprav. Cementové a ...

Kombinované systémy vytápění Regulační automaty PRO Tepelná čerpadla Vakuové solární kolektory Provádíme: - rozvody bytových elektroinstalací - rozvody průmyslových instalací do 1000V - rozvody inteligentních elektroinstalací - slaboproudé rozvody - měření a regulaci - přímotopné elektrické vytápění - akumulační ...

Práce, řemeslo: - štukatér - štukatérské

-obstaravatelská činnost v oblasti umění -zprostředkovatelská činnost v oblasti umění .výroba navštívenek, vizitek a reklamních i propagačních materiálů

Výroba a montáž: - kompletní vzduchotechnické zařízení.

Výroba: - tryskací zařízení - interiéry a doplňky - speciální výroba. Služby: - práškové lakování (komaxit) - speciální úpravy povrchu: - tryskání - pískování - balotinování - brokování - kuličkování.

Nabízím kompletní kominické práce ve středních Čechách a Praze. Provádím čištění a kontrolu spalinových cest dle nařízení vlády č. 91/2010 Sb., revize, rekonstrukce nevyhovujících komínů (vložkování, frézování, vymazávání) a stavbu komínu nových. Kontroly účinnosti kotlů dle zákona č. 177/2006 Sb.

Dodávky a instalace podlahových krytin. Dřevěné podlahy, vinylové podlahy a mnoho dalších přímo od výrobců.

Společnost Remmers s.r.o. je odborníkem na ochranu a sanaci dřeva, budov a staveb. V neposlední řadě i v oblasti průmyslových podlah. Ochrana dřeva: - úprava dřeva – vnitřní použití - lazury, krycí nátěry, laky na dřevo - ochrana proti povětrnostním vlivům – vnější použití - ošetření dřevěných povrchů - okenní nátěry, nátěry profilů ...

Prodáváme a montujeme komíny: - komínové systémy Provádíme: - frézování komínů - vložkování komínů - revize komínů - další kominické služby.

Kompletní dodávky střech na klíč. Prodej klempířského materiálu a prvků. Výroba atypických klempířských prvků. Střechy nové, opravy a rekonstrukce. Vysekávací stroj, 8m ohýbačka plechu.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - montáž tepelných čerpadel a solárních systémů

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.