VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Recyklační středisko: - recyklace stavební odpad jako jsou cihly, tašky, beton, asfalt či zeminu - mobilní drcení. Služby: - zemní a výkopové práce

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské

Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

Činnost: - investice a projekty v oblasti nemovitostí a činností spojených s jejich přípravou, realizací a následným provozem.

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

Autoškola - výcvik řidičů všech skupin: AM, A1, Ao, An, B, C, D, E. Školení řidičů - školení pro získání Průkazu profesní způsobilosti řidiče. Realizace staveb - zemní a demoliční práce. Plnění klimatizací.

Malířské práce - malování bytů, rodinných domů, kanceláří a škol - malování hal a nebytových prostor - nástřiky.

Poskytování služeb, služby v oblasti: - oprava studně

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

Kamenické práce, kamenictví, řemesla, služby, výroba - hřbitovní architektura, pomníky - nápisy na pomníky

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Práce: - topenářské - instalatérské - čištění odpadů, kanalizace.

Činnost, služby: - revize elektrospotřebičů.

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.