Udržujte starý nábytek ve výborném stavu díky restaurátorským pracím. Ty zahrnují rekonstrukce a renovace, doplnění chybějících částí nábytku, řezbářské úpravy, povrchové úpravy lakem, voskem, fermeží, ošetření proti dřevokaznému hmyzu a další úkony.

Truhlářství: - restaurování nábytku - řezbářství - výroba nového nábytku.

Firma IBEKOV - Ivo Böhm se od svého počátku zaměřuje na kovářskou a zámečnickou výrobu. Dále také provádíme restaurátorské práce a věnujeme se kovoobrábění. Mezi naše výrobky patří kliky a kování, ploty, vrata, zábradlí, mříže a další zámečnické produkty. Naleznete nás v obci Černuc, okres Kladno. Práce, řemeslo: - zámečnictví, zámečník - ...

Stavební společnost - bytová výstavba - opravy památkově chráněných objektů a historických budov - zednické práce - tesařské práce - truhlářské práce - zámečnické práce. Stavebniny, prodej stavebního materiálu - cement - písky, kamenivo - izolační materiál - střešní krytina - stavební chemie - sádrokarton.

Restaurátorská dílna - čištění a restaurování obrazů

Výroba, prodej a restaurování: - rustikální nábytek - selský nábytek

Restaurátorské práce: - restaurování oltářů, kostelního mobiliáře - komody, křesla.

Práce, řemeslo: - umělecké truhlářství - restaurování Výroba: - nábytek z masivu - repliky historického nábytku

Truhlářství - restaurování starého nábytku (židle, skříně, dveře, okna).

Chcete si svůj interiér ozvláštnit retro nábytkem nebo máte doma starožitný nábytek, který chcete zrestaurovat? Profesionální restaurátor Marek Přikryl v Přerově nedaleko Olomouce si poradí i s nábytkem v žalostném stavu. V ateliéru restaurování provádí nejen renovaci a opravu, ale zaměřuje se také na prodej starožitného a retro nábytku. ...

Služby: - restaurátor - restaurování porcelánu, keramiky a obrazů

Činnost - restaurátorské práce v oboru pozlacování plátkovým zlatem - restaurování kamene.

Truhlářské práce - restaurování starožitného nábytku - čalounické práce - pasířské práce.

Služby: - materiálové a chemicko-technologické průzkumy uměleckých, řemeslných i stavebních památek - průzkum omítek, štuků, malt - stratigrafický průzkum barevnosti - hodnocení zasolení, zavlhčení staveb.

Truhlářství - zakázková výroba nábytku - restaurování historického nábytku.

Kubík Atelier restaurování nábytku a starožitností - restaurujeme masivní dřevěný, dýhovaný, řezbovaný, intarzovaný či inkrustovaný nábytek, nábytkové kování.

Výroba, tkaní: - gobelíny - originální koberce - tapisérie Restaurujeme a čistíme i historické textilie.

Služby: - umělecké kovářství - restaurování

Řemeslo, služby: - restaurátor - restaurování a konzervace nástěnných maleb, sgrafit, obrazů na plátěné a dřevěné podložce, rámů

Kamenictví. Kamenické, restaurátorské práce. Výroba: - pomníky, podstavce, krycí desky, náhrobky na jednohroby, urnové hroby i dvojhroby - hřbitovní doplňky - kamenné kuchyňské a koupelnové desky - obklady krbu - parapety a schody z kamene. Restaurování, oprava: - pískovce - starých kamenných prvků.

Kamenické, kamenosochařské a restaurátorské práce. Opravy, restaurování: - boží muka, památníky. Výroba, montáže a opravy: - pomníky. Služby: - sekání a renovace písma.

Sklářský ateliér: - restaurování historických vitráží - výroba nových vitráží - autorská tvorba - soudní znalectví