Jeřáb umožňuje nakládání, zvedání, překládání a vyzvedávání těžkých stavebních materiálů a dalších těžkých břemen. Nosnost jeřábů se pohybuje v řádech desítek tun. Jeřábnické práce se proto uplatňují zejména ve stavebním sektoru, kde usnadňují manipulaci.

Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Společnost Autojeřáby Kliment s.r.o. zajišťuje pronájem mobilních jeřábů, kompletní jeřábnické práce pro jednotlivé akce pro Prahu, Středočeský kraj a ostatní regiony dle dohody. Zaměřuje se na rodinnou výstavbu a stavebnictví. Zemní práce provádí firma minibagrem. Společnost je spolehlivým partnerem v oblasti jeřábnických prací všeho druhu.
Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Přeprava: -osobní -autobusová. Doprava nákladní: -tuzemská -zahraniční -kamiónová mezinárodní. Autojeřáby do 28 tun*. Zemní práce: -bagr UDS* 114. Autopůjčovna: -osobní vozidla -dodávková vozidla.

Přeprava nadměrných nákladů Jeřábnické práce

Autodoprava Pardubice Naše firma nabízí autodopravu po celé EU i mimo, dále se specializujeme na autodopravu na Ukrajinu, a do celého Ruska. Naše firma také vlastní sklápěcí nákladní automobily pro přepravu sypkých materiálů, kterou realizujeme po celém Pardubickém a Královehradeckém regionu. Vlastníme také autojeřáby a zemní ...