Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Provádíme zednické, kamenické, bourací, úklidové práce.

Práce: -kamenické. Zpracování: -přírodní, umělý kámen. Výroba: -kuchyňské desky. -bazénové lemy. -obklady stěn. -parapety. -pomníky.

Hledáte kvalitního výrobce pomníků nebo potřebujete jiné kamenické práce? Naše Kamenictví - Miroslav Vandas je Vám k dispozici. Provádíme profesionální kamenické práce a taktéž vyrábíme pomníky z přírodního kamene dle přání klienta. Poskytneme Vám komplexní služby - prodej, montáž, čištění. U nás můžete zakoupit náhrobní desky z černého skla, ...

Kamenictví a kamenosochařství-ruční práce: -kamenictví -pomníky, kuchyňské linky, parapety, dlažby -kamenosochařství -kamenná ostění dvěří a oken -sloupy -kašny -portréty, obrazy do kamene -psaní do kamene i do skla-pískování -krby.

Kamenictví - přebrušování teracových pomníků - opravy, rovnání, chemické čištění pomníků prodej a montáž - pomníky z přírodního kamene a teraca Sekání, pískování, zlacení a stříbření nápisů - hrobnické služby výkopy hrobů, exhumace, uložení uren, rozptyly na louku prodej a montáž - veškeré doplňky

Zpracování a prodej kamene - kamenná dlažba, obklady, schody, parapety, kuchyňské, barové, koupelnové desky, pomníky. Materiály–žula, mramor, vápenec, břidlice. Renovace kamene, sekání písma, pískování skla, gravírování, hřbitovní doplňky.

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Kamenictví, kamenické práce: -dlažby a obklady v interiéru i exteriéru, obklady fasád -kuchyňské, koupelnové, stolové desky -barové pulty -nové pomníky a opravy starých pomníků -nápisy do černého skla -krby -zahradní architektura -schody -renovace starých schodišť -parapety vnitřní i venkovní dle zaměření -pečící ...

Kamenictví: -fasády z přírodního kamene -dlažby, kostky, schody -parapety -koupelnové a kuchyňské desky -pomníky, náhrobní desky.

Kamenictví: -zpracování kamene -květinářství-lesní hřbitov Písek -velkosklad -výroba a renovace kamene. Pobočky: -zakázková kancelář České Budějovice, Husova 97 po-pá 14-17, tel. 604697869 -provozovna Křenovice 46, tel. 603809998 -Květinářství Lesní hřbitov Písek, tel. 739052444

Služby: -čistění-odstraňování sprejových nápisů graffiti -čistění:schody, podezdívky, chodníky z kamene a betonu, fasády, cihlové zdi, dlažby, obložení, kámen, náhrobky a jiné povrchy -bezprašné čištění a renovace schodů -výroba fotokeramiky -přenos fotek na keramiku.

Práce: -veškerá stavební kamenická výroba -repliky kamenických prvků -pomníky - i osazení -individuální výroba kuchyňských desek a koupelnových prvků -dlažba, schody, sokly, pulty, bary -parapety -sekání a zlacení písma včetně kovových nápisů -grilovací desky. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky na urny -hrobové doplňky ...

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Výroba z přírodního a umělého kamene: -pomníky -schody -parapety -kuchyňské pracovní desky -zahradní architektura -kamenosochařství -atypické prvky na zakázku.

Výroba, prodej: -kamenictví -výroba z kamene a terasa -hroby -urnové hroby -části pomníků -schody -sekání písem -opravy -rovnání, přebrušování, chemické čištění hrobů -doplňky -vázy, lampy, kříže.

Služby: -kamenické práce -výroba a oprava pomníků.

Služby: -kamenictví -náhrobky, pomníky -výrobky ze žuly -kamenosochařské práce -rytecké práce do kamene a kovu -restaurátorské práce -kámen.

Služby: -kamenictví -čištění kamenných a terasových dílů -protiskluzové pásky na schody, rampy -čištění hrobů.

Truhlářské práce Práce z přírodního kamene Zateplování - budovy Zhotovení - základové desky pod dřevostavby (na míru) Veškeré zemní a výkopové práce Obkladačské práce Výstavba - průmyslové objekty Stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů Rekonstrukce - bytová jádraúpravy fasád - práce z oblasti ...