Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Stavba a návrhy krbů: - výroba krbové stavebnice. Stavba: - venkovní a vnitřní krby - udírny a grily - horkovzdušné a teplovodní krby - stavby a revize komínů - kamenické práce.

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Výroba, prodej, montáž kamenné, zakázková - kuchyňské žulové desky z přírodního a konglomerovaného kamene - parapety, obklady, dlažby, koupelny, schodiště, pomníky, urny, vázy - kompletní zpracování kamene Materiál: - žula, mramor, konglomerovaný kámen - technistone.

Kamenictví: - schody - krb, krby, kamna - pomníky, náhrobní doplňky - krycí desky do kuchyně, koupelny - parapety.

Stavební společnost: -vodohospodářské stavby -meliorační a sanační stavby -stavby pro plnění funkce lesa -gabionové konstrukce, komunikace, zpevnění ploch -kamenické práce -výstavba opěrných zdí, zahradní prvky z kamene -zemní práce -poradenské služby klientům -projekční práce v oboru vodohospodářských staveb a staveb pro plnění ...

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Kamenictví: -pomníky na zakázku (montáže-oprava) -náhrobky -urny -vázy -lampy -bronzové kříže -nápisy (zlacení, stříbření) -pomníková architektura -kamenosochařství.

Stavby Šmíd Výroba, práce: -rekonstrukce budov -zemní a kamenické práce -stavební práce.

Výroba: -zpracování kamene -obkladačské práce.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Kamenictví, kameník, kamenické práce: Kuchyňské desky Schodiště Přírodní venkovní a vnitřní dlažby, obklady Přírodní zahradní doplňky Krby Pomníky urnové Pomníky jednohroby Pomníky dvouhroby Bořivoj Čech mob.: +420 777 666 611 Vít Čech mob.: +420 606 514 151 tel.: +420 519 346 144 fax.: +420 519 ...

Projekt, zaměření, dodávka na klíč. Kamenictví: -stavební, hřbitovní. Kamenické práce: -obklady, dlažby. Stavíme: -pomníky, památníky, pamětní desky -náhrobky včetně montáže -urny kamenné, přírodní granity (žuly), mramor -vázy -nápisy (stříbření, zlacení) -řezání a broušení, leštění kamene, terazzo (teracové) výrobky, ...

Kamenictví: Práce: -kamenické.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: -výroba, prodej, oprava pomníky, pomníků z přírodního a umělého kamene -krycí desky, deska -kuchyňské desky -prodej svítilen, svítilny -vázy

Řezání a opracování přírodního kamene včetně kamenických prací: -umyvadlové desky -kuchyňské desky -obklady koupelen -schody -krby -dlažba -náhrobky.

Obklady studničních skruží přírodním kamenem, výroba okrasných studní, obklady zahradních prvků

Kamenictví -kamenické práce -zhotovení a renovace pomníků a zákrytových desek.

Kamenosochařství -výroba náhrobků, pomníků a náhrobních kamenů. -zhotovení designu v 3D softwaru.

Zpracování stavebního materiálu: -střechy a střešní krytiny -stavební práce a stavby na klíč -kámen a kamenictví -demolice -obklady a dlažby -stavební materiály.