Kominické práce jsou nezbytné pro udržování dobrého stavu komínů. Zahrnují revize spalinových cest, jejich čištění a celkové kontroly komínů. Rozsáhlejší služby zahrnují i technické návrhy komínů, rekonstrukce průduchů, vložkování a montáže systémů.

Truhlářské práce Kominické práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské a podlahářské práce Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

Kominictví Zabýváme se třísložkovými komíny i zděnými komíny a nabízíme jejich stavbu, vložkování, frézování, čištění a kontrolu. Působíme ve středočeském kraji a v Praze.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

CAMINUS, spol. s r.o. je firma, která se řadu let, s největší profesionalitou, zabývá komplexním řešením spalinových cest, od poradenství, přes podrobný průzkum a diagnostiku stávajících komínů, vypracování komplexní projektové dokumentace, výrobu, dodávku a montáž komínů a kouřovodů až po závěrečnou revizní zprávu.

Výroba, prodej: - komínové systémy - kouřovody, ohebné komínové vložky -spalinové ventilátory a komíny na klíč

Provádíme klempířské, kominické, pokrývačské, práce.

Kominictví. Kominické práce - vložkování komínů, revize kouřových cest.

Veškeré kominické práce- vložkování komínů, čištění komínů, stavění vícevrstvých a systémových komínů, pasportizace a údržba komínů, revize, kolaudace.

Kominické práce. Vložkování komínů.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Předmět podnikání: - kominické práce všeho druhu - revize kouřových cest - výpočty kouřových cest - vložkování komínů - Al i nerez - stavba vícevrstvých odkouření - výškové práce.

Kominické práce - revize Demolice - komíny Autorizované měření malých zdrojů znečištění

Kominické práceopravy a stavby - komíny