Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Natěračské práce Malířské práce Zednické dokončovací práce.

Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace - ploché střechy.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Malířství, natěračství, malíř, natěrač. Menší zednické práce opravy omítek, zapravení záseků po elektrikářích, přizdění, zazdění atd. Stěrkování nabízíme stěrkování pro dokonale hladké stěny Montáž dekorativních lišt ke stropům a na stěny Nátěry fasád nové, starší, hrubé - brizolit Likvidace škod po zatečení plísně, skvrny ...

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač. Nátěry. -malování bytů -malování rodinných domků -malování kanceláří -malování průmyslových hal -natěračské práce -nátěry oken -nátěry dveří -nátěry radiátorů -nátěry kovových konstrukcí -nátěry fasád Stěrkování vyrovnání stěn pomocí stěrkové hmoty Dekorativní techniky

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, kanceláří, škol, restaurací, nátěry fasád až po velkoplošné zakázky.

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Natěračské, malířské práce.

Natěračské práce nátěry okna, dveře, konstrukce, střechy, radiátory, malby fasád. Malířské práce schodiště, kanceláře, haly, učebny, chodby. Drobné zednické práce.

Malířství a natěračství. Malíř, natěrač.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Stavební práce nejen pro Brno Veškeré stavební práce Výškové práce Kácení a řezání stromů Izolace střech a lodžií Zámečnické a klempířské práce Montáže a demontáže Čištění a mytí Demolice Sklenářské práce Elektro práce Speciální práce Malířské a natěračské práce NONSTOP POHOTOVOST Práce provádíme jak v interiérech tak i v ...

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.