Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Malířské lakýrnické natěračské a tapetářské práce.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Lakýrnické a malířské práce: -fasády -malby -okna -konstrukce -střechy -truhlářské výrobky.

Malířské práce-malování: -byty -kanceláře -schodiště -výrobní haly -ostatní prostory a objekty. Lakýrnické práce: -nábytek -kuchyňské linky -okna a dveře -radiátory. Renovace kuchyňských linek. Nátěry fasád včetně zajištění reklamních nápisů a další malířské práce. Protipožární nátěry OCK (ocelových ...

Natěračské práce. Nátěry: -fasády -střechy -mosty -jeřáby -sila -konstrukce -energomosty.

Malířské a lakýrnické práce.

Stavební práce: -izolace plochých střech -tepelné izolace -izolace základových desek -izolace proti radonu -živičné šindele -klempířské práce -natěračské práce -hromosvodářské práce -pokrývačské práce -polykarbonátové světlíky.

Výškové práce. Nátěry ocelových konstrukcí.

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.

Nabízím veškeré stavební práce, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce.

Veškeré lakýrnické práce, fládrování nábytku. Práce: -lakování nábytku -lakování kuchyňských linek -drobné písmomalířské práce -nátěry oken, zárubní, soklů, radiátorů, plochých střech, dveří, potrubí -malířské.

Malířské, lakýrnické a nátěračské práce.Veškeré malířské speciální techniky.Zednické práce. -Benátský štuk -batikování -imitace zemin -lepení stropních kazet -tapetování -fasádní práce -výměna oken -sítě proti hmyzu -veškeré autoklempířské práce -drobné mechanické opravy -zajištění autolaku

Malování pokojů na klíč tj. včetně přípravy a úklidu. Jsme malíři pokojů profesionálové. Klasické i moderní malířské práce a nátěry, dekorativní techniky, nátěr fasády.

Práce: -malířské, natěračské a tapetovací.

Práce: -malířské -natěračské.

Navrhujeme a realizujeme iluzivní malby na fasády (3D-malby vytvářející pocit skutečnosti). Malba převážně velkých ploch, kde využíváme konkrétní dané dispozice pro zvýšení malovaného efektu.

Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Práce: -malířské -natěračské.

Práce: -malířské -natěračské -nátěr fasád.

Prodej: -květiny -zelenina -keramika Práce: -malířské -sklenářské.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Nátěry: -hal -jeřábů -střech -energomostů -konstrukcí -potrubí -stožárů -protipožární nátěry -sila. Provádíme: -LIAZ MP 20 -AVIA-MP 13 -výškové práce -nátěry fasád -tapetování -interiéry -lakýrnické práce.