Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Práce: - malířské, natěračské - lakýrnické - podlahářské - úklidové

Písmomalířství. Výroba plakátů, cedulí, nápisy na domy.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - bourací práce Hodinový manžel.

Služby: - elektroinstalace - zemní - malířské - obkladačské - instalatérské - topenářské - stavební činnost

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové služby Rekonstrukce bytů

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor: - malíři - lakýrníci - podlahy - zedníci.

Stavební podlahářské práce. Malířské práce, pokládka podlahy.

Řemesla, služby - malířské a lakýrnické práce - tapetářské práce - sádrokartonářské práce - nástěnná dekorace - stěrkování - fasády - airbrush malba nástřikem

Provádíme nátěry a renovace dveří, euro oken a nábytku. Dále nabízíme veškeré nátěry nebo nástřiky a renovace trezorů. Zabýváme se i fládrování dveří, nábytku a renovace trezorů.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

rekonstrukce domů, bytů rekonstrukce bytových jader, koupelen rekonstrukce nebytových prostor, kanceláří rekonstrukce restaurací, obchodů půdní vestavby řezání panelů zednické a obkladačské práce štukatérské práce služby architekta a projekční práce revize a statické posudky malířské a lakýrnické práce sádrokartonářské práce ...

Malířství, lakýrnictví a tapetářství.

Zpracování hladkých povrchů do interiéru. Sádrokartonářské a malířské práce.

Nabízíme poradenství v oblasti marketingu. provádíme na zakázku malby na zeď, grafiku, tvorbu webových stránek, tvorba bannerů, fotografie, tisk a návrhářství.

Malířské a štukatérské práce.

Lakýrnictví, tapetářství a natěračské práce.

Nabízíme práce: - zednické, dlaždičské - výkopové - malířské - vodoinstalatérské - truhlářské.

Malování a lakování interiérů.