Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Vítej na stránkach Stránkách Cavali s.r.o Naše stavební Firma se zaměřuje především na Zemní a výkopové práce, Terení upravy, Zakladové desky, Demoliční práce, Pokládka zámkové dlažby+obrubníků, Menší zednické práce a pomocné práce na stavbách, Maliřké a Lakýrnické práce, vyklizeci práce, Vystavba plotů a opěrních zdi.

Částečné i kompletní bytové rekonstrukce, stavební a sádrokartonářské práce, elektrikářské práce, malířské práce, luxusní povrchové úpravy.

Nátěry: - střechy specializace na ploché - antikorozní - ocelové, klempířské a zámečnické konstrukce technologií s prodlouženou životností - fasády - budovy pomocí výškových prací. Revize: - hromosvody u plochých střech včetně revizní správy. Izolace: - střechy (specializace na ploché) proti vodě, vlhkosti, radonu a ropným ...

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Úklidové práce Přestavba - sádrokartony Přestavba - obklady a dlažby Zednické prácepřestavba - bytová jádra

Malířské práce: - malířské práce včetně speciálních technologií - stěrkování stěn - stříkané tapety - nátěry fasád - nátěry podlah - batikování - benátské štuky. Úklid: - pravidelné úklidy - úklidy po malířích - mytí výloh a oken - čištění koberců a ...

Stavební a malířské práce - rekonstrukce historických fasád - zateplování rodinných domů a bytových jader - tesařské práce - klempířské práce - zednické práce.

Malířské práce - malování domů, bytů, kanceláří, pokojů.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - zateplování bytů - malířské a obkladačské práce - vodoinstalační práce - elektrikářské práce. Půjčovna lešení.

Služby: - úklidové - čištění koberců - čištění všech typů prosklených ploch - údržba nemovitost - malířské práce - pokládka, renovace podlah - facility management

Průmyslové podlahy, dodávka, montáž - podlahové nátěry - nátěry na beton a nátěry na garáže a skladiště - izolace střech - hydroizolace teras a hydroizolace balkonů.

Služby: -komplexní řešení pro restaurace a kavárny Práce: -vzduchotechnika a klimatizace -umělecké malby Prodej, montáž: -vybavení kuchyní -gastro vybavení -nádobí -kamerové systémy -pokladní systémy

Činnost, práce: - povrchové úpravy interiérů a exteriérů - štukatérské práce - malířské a lakýrnické práce - obklady, dlažby - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské práce - rekonstrukce domů, bytů

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Art-prague.eu - dekorativní práce do interiéru a exteriéru včetně návrhu, umělecká malba na omítku, nástěnná a stropní malba, nástěnné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Malba dekorativní, ornamentální, umělecká a malba na zakázku, osdobné a dekorační lišty a sádrové štuky a ornamenty.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.