Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Truhlářství, podlahářství Obkladačství

Podlahářství: - lité potěry - betonové podlahy - průmyslové podlahy a stěrky - epoxidové a speciální stěrky.

Lukáš Jelínek se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a nábytku.

Hledáte podlaháře, který vám zajistí kvalitní a profesionální podlahářské práce? Chcete si nechat položit plovoucí podlahu, PVC, vinyl, dřevěnou podlahu, koberce nebo renovovat parkety? Pak je pro vás správnou volbou firma Vitalie Ivanov, Praha. Firma Vitalie Ivanov se zabývá podlahářstvím již více než 10 let a má bohaté zkušenosti s různými ...

Realizace polyuretanových podlah a epoxidových podlah. Realizujeme i designové stěny bez spár. Lité polyuretanové podlahy jsou UV stabilní a jsou bez spár.

Libor Průcha se zaměřuje na opravy a údržbu průmyslových podlah a na průmyslové značení.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství

Práce: -stavební -obkladačské -dlažby -nátěračské -malířské -podlahářské-kladení koberců a podlah z PVC*. Velkoobchod, prodej: -barvy.

Práce: -truhlářské-veškeré interiérové -podlahářské-kladení PVC*, koberec, korek, dřevěné podlahy -drobné stavební-vyzdění bytového jádra.

Pavel Božek se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, řemeslné práce a práce hodinového manžela.

Truhlářství, podlahářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářství, podlahářství

Nejkvalitnější kamenné koberce v České republice. Hledáte kvalitní a originální povrchy pro vaše podlahy? Pak vyzkoušejte kamenné koberce od firmy Vlastimil Drabeš. Jsme specialisté na pokládku kamenných koberců ze směsi přírodních kamínků a speciálního pojiva. Už dvanáct let vám nabízíme kamenné koberce pro interiér i exteriér. Máme bohatý ...

Práce, montáž: -truhlářské, truhlářství -podlahářské -pohlahy značek Egger, Thomsit, Weitzer Parket, BK Parket, Uzin atd. -plovoucí podlahy, parkety -PVC, koberce -dveře, zárubně firmy Masonite CZ -renovace parket, parkety.

Studio moderní podlahy, podlahové studio. Prodej, montáž, servis: - podlahové krytiny - interiérové dveře - posuvné, atypické rozměry - stavební chemie. Pokládka, lepení podlahových krytin.

Společnost floorcolor s.r.o. provádí renovace a zušlechťování povrchů podlahovin - čištění, lakování, olejování, impregnace, barevná grafika podlah, protiskluzné nátěry, vodivé ESD laky.

Firma Betonové podlahy Žák s.r.o. se zabývá realizací strojně hlazených betonových podlah, jejichž hlavními výhodou je především rychlost pokládky. Naše služby: - strojně hlazené betonové podlahy - pěnobetony - polystyrenbetony - tepelné izolace, foukaná izolace - izolace proti vodě.

Firma Serhiy Pradun se sídlem v Trutnově se zabývá montáží sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukcemi domů a bytů, realizací podlah, minerálních podhledů a také půdních vestaveb. Současně stavíme také altánky a terasy.

Stavební a zednické práce Ladislav Slavík je firma, která vám nabízí kompletní servis v oblasti stavebnictví a rekonstrukcí. Ať už potřebujete malířské práce, natěračské práce, zednické práce, bourací práce, bytová jádra na klíč, rekonstrukce bytů na klíč, vodoinstalatérské práce a topenářské práce, pokládku dlažby, obkladů, plovoucí a ...

Maloobchodní prodej, montáž, poradenství, technický servis: -plovoucí podlahy dřevěné značky KAHRS, TILO, LINNÉ, TARKETT, LANGMOEN, PAR-KY, FEBOLIT, FORBO -plovoucí podlahy laminátové značky WITEX, NOVELA, SKEMA, OSMO, FIBO-TRESPO, PERGO, HORNITEX, SAXON, EASY FLOOR, QUICK-STEP 668R -plovoucí dřevěné kazetové podlahy EMPIRY -klasické parkety ...