Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
-Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Malířství, lakýrnictví, natěračství Izolatérství

Renovace, rekonstrukce, montáž, oprava: - parkety, plovoucí podlahy, schodiště - obklady, dlažby - obkladačské, dlaždičské práce - koupelny rekonstrukce - žaluzie - sádrokarton - příčky podhledy - omítky.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáže kotelen - plynařské práce a revize - podlahové topení - konvektory.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Výroba: - komplexní realizace dodávek stavebních prací v oboru izolací plochých a šikmých střech - zateplovací fasádní systémy - průmyslové a sportovní podlahy

Sádrokarton Dřevěné terasy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -RENOVACE - BROUŠENÍ PARKET -podlahové krytiny pro tělocvičny, kanceláře, byty -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -parkety, dvouvrstvé a třivrstvé podlahy -mozaiky, prkna -koberce, PVC, vinyl -marmoleum, linoleum Služby: -opravy -renovace -montáž a podládka.

Pokládka masivních dřevěných podlah, pokládka plovoucích podlah ( dřevěné vícevrstvé, vinyl, lamino, korek atd.. ), příprava podkladu, renovace stávajících podlah, montáž teras, dřevěné obklady a stropní podhledy, montáže nábytku a jiné drobné truhlářské práce.

Rekonstrukce koupelen, bytů, domů, kanceláří. Obkladačské a sádrokartonářské práce, pokládání podlah, elektro práce. Bourání, stavební práce, malování a odvoz suti.

Podlahářství. Podlahářské práce. Prodej: - PVC - koberce - plovoucí podlahy - korek - příslušenství.

Stavební činnost, služby: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplení fasád - podlahářství

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytů a domů, stavby budov a rodinných domů, stavby na klíč, podlahářské práce, obklady, dlažby, výstavba plotů, malířské práce, montáž sádrokartonů a podhledů, vodoinstalační práce, topenářské práce, elektrikářské práce, bourací a demoliční práce, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, úklidové ...

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Firma Libor Kopecký provádí kompletní stavební práce, včetně projekce. Realizujeme rodinné domy, rekonstrukce, podlahy i plynařské práce. Sídlíme ve městě Chotěboř. Stavební práce, výstavba, práce: - rodinné domy - nebytové stavby - rekonstrukce budov - omítky - zednické práce - přestavby bytových jader - rekonstrukce koupelen - ...

Naše společnost je zaměřena na provádění pokládky všech podlahových krytin.Parkety-Michal Bolehovský Specializujeme se především na masivní dřevěné podlahy, pvc, vinyl a koberce, včetně podkladů. Navrhneme komplexní řešení vaší rekonstrukce zdarma zhodnotíme stav podlahy vypracujeme cenovou nabídku. Realizace nových podlahových systémů a ...

Truhlářství, podlahářství

Podlahy: - kamenné koberce - betonáž, stěrkování, nátěry - anhydritové lité podlahy. Oprava a renovace betonových podlah.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

Malířské a natěračské práce. Malby, nátěry, nástřiky, stěrky, fasády vč. čistění, výškové práce, pronájem malířského vybavení, zednické práce, podlahy, dezinfekce prostor.

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plovoucí podlahy.