Miroslav Dočekal
Podlahy Starosta

Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Podlahářství. Prodej, montáž: -PVC, koberce -plovoucí, korkové podlahy -stropní kazety -bytový textil -dveře a zárubně -parkety - renovace Služby: -malířské, natěračské práce.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Průmyslové podlahy Ševčík. Specializujeme se na lité průmyslové podlahy. Nabízíme provedení průmyslových podlah na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic.

Firma AH podlahy realizuje pokládku litých, betonových a průmyslových podlah. Dodává vsypové a samonivelační podlahy, na které aplikuje strojní hlazení povrchu nebo protiskluzové zdrsnění kartáčováním. Provádí řezání a tmelení dilatačních spár, opravy a sanace betonových podlah.

Podlahářství a truhlářství. Podlahářské a truhlářské práce: -průmyslové podlahy, lité podlahy -plovoucí podlahy -pokládka dlažby -renovace schodů -sanace betonu.

Truhlářství, podlahářství: -kuchyňské linky -stoly, židle -dřevěné skříně, postele -pergoly -dětské pokoje. Provozovna ulice Mlýnská, Bystřice pod Hostýnem.

Truhlářské a podlahářské práce. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - nábytek na míru. Pokládka a prodej - vinylové a plovoucí podlahy.

Realizace: - podlah - PVC, vinyl, koberce. - dveře. Eshop, internetový obchod, prodej: - bytové dekorace a doplňky.

Podlahářské práce, podlahářství: -volná pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (koberců) -kladení, lepení, pokládání: -podlahoviny PVC* a koberce -lepení: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahoviny -lino -koberce -penetrace a nivelační hmoty -tmely -disperzní a chemoprenová ...

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

Podlahářství. Pokládka podlah. Renovace podlahových krytin: - broušení dřevěných podlah, parket, mozaiky - PVC a linolea. Podlahové studio. Prodej podlahových krytin - vinylové podlahy - tkaný vinyl - dřevěné, laminátové podlahy - korek - koberce.

Elektrorevize: - revize elektrických zařízení. Elektromontáže: - domovní telefony a videotelefony - bytové i nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozváděčů. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvků v domácnosti: - bezpečnostní zámky - ...

Návrhy a realizace interiéru. Truhlářství, podlahářství. Kompletní truhlářské a podlahářské práce. Pokládka: - plovoucích podlah - laminátové, dřevěné podlahy - podlahových krytin - PVC, lina, koberce, vinylové podlahy. Montáže: - obložky a dveře i do pouzdra JAP - schodišťový systém TOP STEP. Obkládání starého schodiště plovoucími ...

Podlahářství. Truhlářství. Práce: - pokládka plovoucí podlahy, PVC, linolea, koberců, vinylových podlah - pokládka a renovace dřevěných podlah - vyrovnání podkladu nivelační stěrkou. Montáž stropních kazet. Keramické obklady, dlažby, zednické práce.

Pokládka podlahových krytin.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...