Miroslav Dočekal
Podlahy Starosta

Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Podlahářství, pokládka a lepení PVC, vinylů, koberců.

Stavební firma: -rekonstrukce bytů a domů -malířské a natěračské práce -zateplování bytových a rodinných domů -pokládka zámkové dlažby -montáž sádrokartonů -půdní vestavby -plovoucí podlahy -zajištění financování.

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Pronájem a montáž lešení: -podlahářské práce, sádrokartonářské práce -menší tesařské práce.

Stavební práce, činnost: - stavby - kompletní práce - rekonstrukce domy, byty, bytová jádra, koupelny na klíč - obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - podlahářské práce - dodávka, pokládka dlažby, PVC, koberce - zednické práce

Renovace, pokládka: - dřevěné podlahy - dřevěné schody - plovoucí podlahy - přebroušení podlah - lakování - olejování.

Výroba, pokládání, opravy: -průmyslové podlahy -lité podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Prodej, půjčovna, servis, oprava: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily.

Podlahy od A do Z - měření vlhkosti - vyrovnání podlah - broušení a penetrace - obkládání schodů - pokládka a lepení pvc lina, koberců, vinylových a plovoucích podlah

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Pokládáme lité anhydritové podlahy. Pronájem značkových čerpadel. Pobočky: - Dr. Milady Horákové 420/8, 75124 Přerov II - Předmostí - Pechova 4400/50, 61500 Brno - Židenice - U průseku 1160/2, 10200 Praha - Hostivař.

Práce: -podlahářské: -lepení : -PVC -podlahoviny -parkety -koberce -korek.

Práce: -malířské. -natěračské. Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy.

Služby: - hodinový manžel - elektroinstalace - pokládka koberce, lina či plovoucí podlahy - malování

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Truhlářství, podlahářství. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

Dokončovací stavební práce. Pokládka PVC a koberců.

Truhlářství, podlahářství.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod Malířství a natěračství Hostinská činnost

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Rekonstrukce: -koupelen -bytová jádra -bytové interiéry. Práce: -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplení budovy -podlahářské -malířské.