Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Střechy na klíč Pavel Sláma Velké Bilovice nabízí montáž střech všech velikostí včetně pokrytí. Provádíme montáž vazníků, vaznicové krovy, pergoly na míru, altány, stání pro auta či výrobu a montáž plotů a dřevěných plotových výplní.

Stavební firma - specializace na realizaci střech.

Klempířství Pokrývačství

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Lukáš Goršanov zajišťuje práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - opravy střech.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - stavba nových a renovace starších šikmých i plochých střech.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Klempířství a pokrývačství GAUBE - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace plochých střech - zateplování střešních plášťů - výroba a montáž okapů a svodů - výroba a montáž úžlabí - oplechování komínů - montáž střešních oken a světlíku.

Práce: - výškové - renovace fasád - opravy šikmých i plochých střech - rekonstrukce bytů - dlažby a obklady - podlahy - rekonstrukce balkónů - zemní práce - čištění okapů - mytí oken - zábrany proti ptactvu - montáž reklamních plachet.

Stavební firma Renostav Třeboň s.r.o. se již od roku 1991 zabývá komplexní stavební činností především v oblasti výstavby rodinných domů a rekonstrukcí nemovitostí. Současně nabízíme také další stavební práce, např. výstavbu garáží, realizaci půdních vestaveb a také zateplování domů. Jsme držiteli certifikátů kvality v oblasti zateplovacích ...

Firma založena v roce 1994. Kompletní dodávka a montáž, prodej, poradenství včetně certifikace: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy - speciální střešní krytiny: - BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT, LINDAB, ONDULINE, EVERTILE, SATJAM, DECRA, STEELTILE, střešní šindele ...

Tesařské, pokryvačské a klempířské práce. Nové střechy a rekonstrukce.

Hrotech nabízí práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - sádrokartonářské Stavební činnost: - rodinné domy - byty

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - šikmé, ploché střechy - výměna a opravy klempířských prvků - zhotovení dřevěných konstrukcí pro stavby - zednické práce, montáž oken.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Radim Puda provádí: - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce.

Společnost Lafin CONSTRUCTION, s.r.o. zajišťuje konstrukce rodinných bytů i domů od A po Z.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolace

Robert Szebesta poskytuje práce: - klempířské - pokrývačské

Společnost Michal Lajtkep - LS IZOL nabízí kompletní realizaci plochých, šikmých i zelených střech na klíč. Ostatní klempířské práce provádíme z Cu, FeZn, TiZn, Al a dalších materiálů s povrchovou úpravou. Provádíme izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě a radonu. Realizujeme izolace proti tlakové vodě kontrolním a sanačním ...

Tesařství: - krovy, altány, pergoly Pokrývačské, klempířské práce: - opravy střech.