Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Společnost GEDASS s.r.o. realizuje: - stavby na klíč - rekonstrukce - střechy - zateplování - půjčování lešení aj.

Střechy a rekonstrukce střech Klempířské práce Fasády Izolace střech a základů Dřevěné pergoly Tesařské práce

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Střechy a stavby od A do Z. Klempířství, zámečnictví, tesařství, pokrývačství, zednictví. Práce: -klempířské -plechové střešní krytiny LINDAB, RANILLA -falcované plechové krytiny pozink, titanzinek, měď -pokrývačské: -montáž střešní krytiny BRAMAC, KM BETA, TONDACH -montáž střešních oken, okna, okno VELUX, ...

Pokrývačské, izolatérské a klempířské práce.

Klempíř, izolatér: -stavební klempířské a pokrývačské práce -montáž (i s izolací)-střechy, okapy, střešní okna, balkóny, lodžie, terasy -materiál-měď, titan-zinek, hliník, pozink.

Jakub Procházka se sídlem ve Vyškově se zabývá komplexními stavebními pracemi. Působíme především v Jihomoravském a Středočeském kraji. Nabízíme výstavbu rodinných domů na klíč od A až do Z. Zajistíme pro vás projektovou dokumentaci včetně vizualizace a kalkulace a také stavební povolení a veškerou komunikaci s úřady. Součástí naší činnosti ...

Klempířské a stavební práce - montáž střešních krytin - hydroizolace plochých střech a balkónů - zastřešení teras, zahradních pergol.

Společnost SAMPROS-STAV s.r.o. provádí kvalitní stavební práce veškerého druhu. Malé, velké stavby, demolice, zemní práce v běžných i ztížených podmínkách, zajišťujeme kontejnerovou dopravu, drcení substrátu, výkopové práce. Působíme po celé České republice, vše je na společné domluvě. Služby: - demolice - malé, velké stavby - zpevněné ...

Tesařské, pokrývačské, klempířské práce, výroba dřevěných konstrukcí na CNC, 3D projekce v CAD/CAM

Kovovýroba. Zámečnické práce - sériová i kusová výroba: - lehké ocelové konstrukce - prvky závěsných fasád - nerezové nádrže - nerezové přívody - povrchové úpravy (zinkování, lakování) Klempířské práce - okapové plechy - okapnice - hřebenáče - úžlabí

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce a opravy střech - zateplení střech - hydroizolace plochých střech.

ISS stavtrade, s.r.o. je stavební společnost, která poskytuje: - kompletní realizace střech - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových domů - rekonstrukce historických fasád - výstavba průmyslových objektů.

Petr Viktor má činnost v oboru klempířství, pokrývačství.

STAVIMAL s.r.o. v Brně je váš spolehlivý partner v oboru komplexního pozemního stavitelství - pozemní stavby, stavba občanského vybavení, sanace staveb, zateplování fasád a revitalizace. Naší prioritou je především spokojený zákazník. V oblasti stavebnictví se pohybujeme již od roku 2004 a náš pracovní tým tvoří zkušení a spolehlivý ...

FEIFERstav, s.r.o. je společnost poskytující zateplení fasád, umělecké fasády, štukové, výstavbou hrubých staveb a kompletních rodinných domů.

ADACH s.r.o. j e stavební činnost - pokrývačské, klempířské práce - tesařské práce - rekonstrukce střech - zednické práce.

Stavební, projekční a obchodní činnost ve stavebnictví. Pozemní stavby, občanské a bytové: -rodinné domy (dřevostavby, VELOX, tradiční voštinové, siporex a YTONG) -hrubé stavby i novostavby na klíč vč. inženýrských sítí a přípojek -suchá výstavba, sádrokartony -zateplení objektů dle certifikátu Zelená úsporám, tepelné izolace -střechy, krovy ...

TOM-DEK s.r.o. je stavební firma zaměřující se na výrobu dřevodomků, teras, přístřešků, garáží, pergol a střech. Poradí si také s pokrývačskými a klempířskými pracemi.

WOODWORK Service, s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost rodinných domy na klíč, dále na: - rekonstrukce objektů, bytů - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - suchá výstavba.

Provádíme tesařské a pokrývačské práce. Nabízíme kompletní dodávky střech, krovy na rodinné domy, přístřešky, chaty, opravy a výměny poškozených částí krovu, rekonstrukce, půdní vestavby, podkroví, sádrokartony, usazení střešních oken, příhradové vazníky. Klempířské a pokrývačské práce provádíme včetně dodání krytiny a materiálu, zakázky dohodou ...

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

Společnost Fasády Rozehnal byla založena již v roce 1990. Původním zaměřením firmy byly stolařské a truhlářské výrobky. Postupem času jsme rozšířili nabídku prací o zateplování budov, renovaci fasád, klempířské práce, montáž foukané tepelné izolace, dokončovací stavební práce – malířské, obkladačské, zednické, sádrokartonářské ( KNAUF, Rigips ) ...

Stavební činnost: - dodávky účelových a bytových staveb, inženýrských sítí a komunikací Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.