Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Práce, oprava a realizace střech: - klempířské práce - klempíři - pokrývačské práce - pokrývači - tesařské práce - tesaři - izolatérské. Klempířství: - montáže konstrukcí za účelem odvádění srážkové vody - oplechování střešních průniků - oplechování atik, říms, parapetů - oplechování střešních ploch a stěn. Pokrývačství: ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky. Práce: - klempířské, pokrývačské - zednické. Montáže: - hromosvody.

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač - dodávky střech na klíč - rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna, hromosvody.

Pokrývačství, tesařství, klempířství-kompletní realizace střech.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken Výroba, stavba: - altány, pergoly - garážová stání.

Práce, řemeslo: - kominík - kominické - zednické - klempířské

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Firma Renova střechy působí v oboru tesařství, klempířství, pokrývačství a natěračství po celé ČR, hodně v regionu Prostějov, Brno. Naše výroba je zaměřena na klempířské prvky, okapy a plechové střechy. Pokrývačství je naším hlavním oborem. Dodáváme nové střechy na klíč se zajištěním veškerých prací s tím souvisejících a provádíme i ...

Pokrývačství, klempířství a tesařství. Střechy na klíč včetně krovu a věnce. Nadkrokevní izolace, zateplení střech. Stavba komínů, výměna střešních oken. Sádrokartonové a zednické práce - půdní vestavby.

Pokrývačství Sklenářství. Prodej: - obuv.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Tesařské práce. Stavebně - truhlářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Kompletní střechy na klíč.

Montáž: - všechny druhy střešních krytin - hydroizolace plochých střech - zateplování plochých střech - střešní okna a vikýře.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.