Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Klempířské, pokrývačské práce: - pro rodinné domy, pergoly, zahradní domky a další - zajistíme zpracování cenové nabídky, a také vám dokážeme poradit s nejvhodnějším řešením vaší nové střechy - možnost realizace včetně dodání materiálů.

Stavební práce. Opravy střech, opravy koupelen komplet.

Výroba, montáž - altány - přístřešky - nízkoenergetické dřevostavby rodinných domů - terasy Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Klempířství a oprava karoserií

Klempířské a izolatérské práce.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Kompletní realizace, rekonstrukce: -střechy. Pokrývačství Klempířství Komplexní stavební činnost

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Pokrývačství, tesařství, rekonstrukce památkových objektů, zámků, hradů kostelů kostelních věží, výroba a montáž krovů, altánů, .pergol

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Hydroizolace střech: - ploché střechy - rodinné domy - panelové domy.