Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Výstavba rodinných domů, rekonstrukce stávajících domů. Řemesla: - voda, topení - sádrokartony - zateplení fasád - tesařství, pokrývačství, klempířství.

Práce, oprava a realizace střech: - klempířské práce - klempíři - pokrývačské práce - pokrývači - tesařské práce - tesaři - izolatérské. Klempířství: - montáže konstrukcí za účelem odvádění srážkové vody - oplechování střešních průniků - oplechování atik, říms, parapetů - oplechování střešních ploch a stěn. Pokrývačství: ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky. Práce: - klempířské, pokrývačské - zednické. Montáže: - hromosvody.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač - dodávky střech na klíč - rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna, hromosvody.

Pokrývačství, tesařství, klempířství-kompletní realizace střech.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken Výroba, stavba: - altány, pergoly - garážová stání.

Pokrývačství, klempířství a tesařství. Střechy na klíč včetně krovu a věnce. Nadkrokevní izolace, zateplení střech. Stavba komínů, výměna střešních oken. Sádrokartonové a zednické práce - půdní vestavby.

Tesařské práce. Stavebně - truhlářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Kompletní střechy na klíč.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Kompletní realizace, rekonstrukce: -střechy. Pokrývačství Klempířství Komplexní stavební činnost

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíčoprava a renovace - střechypokrývačské práce

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

prace:výškové, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů i okapních systémů

Činnost: - klempíř - pokrývač

Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků -zateplení střech. Střešní doplňky.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Opravy a rekonstrukce střech, nátěry, zateplení, nadkrokevní izolace, palubkové obklady, stavební práce.

Veškeré klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken, nátěry střech.

Práce: - pokrývačské - klempířské.