Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Pokrývačské práce Pokládka a opravy střešních pláštů. Krytiny betonové, pálené, plechové, vláknocementové a další. Tesařské práce Krovy, pergoly, altány, přístřešky - dodávky, rekonstrukce, opravy. Klempířské práce Stavební klempířství, falcované krytiny, fasádní prvky.

Výroba - pergoly - altány - zahradní domky - stání pro auta Realizace a rekonstrukce - střechy

Práce: -pokrývačské -klempířské.

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolatérské.

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy střech -izolace plochých střech -montáž lešení.

Práce: -pokrývačské -klempířské -kompletní řešení střešních plášťů včetně montáže -střešní okna -veškeré klempířské prvky -zateplení střechy.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Kompletní střechy včetně krovů. Montáž střešních oken VELUX. Pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -oplechování komínů.

Stavební práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování budov. Půjčovna: - stavební stroje.

Stavební práce: -zednické -izolatérské -pokrývačské -klempířské -výškové práce -rekonstrukce plochých střech -zateplení střešního pláště -izolace proti vodě a radonu -instalace, revize hromosvodů.

Práce: -pokrývačské -klempířské -izolatérské.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -krovy -dřevěné obklady -dřevostavby -půdní vestavby -sádrokartony -střechy na klíč -větrané fasády -zateplení fasád -sanace historických tesařských konstrukcí -rekonstrukce historických a památkových staveb.

Stavební práce: -izolace plochých střech -tepelné izolace -izolace základových desek -izolace proti radonu -živičné šindele -klempířské práce -natěračské práce -hromosvodářské práce -pokrývačské práce -polykarbonátové světlíky.

Specializujeme se na klempířské, pokrývačské a (tesařské) práce.   Starosti s Vaší střechou nechte na nás. Přijedeme, zaměříme, poradíme, doporučíme materiály dle technických možností Vaší střechy a vyhotovíme rozpočet. Vše samozřejmě zdarma. Nabízíme kompletní servis prací. http://www.klempirstvi-pokryvacstvi-herman.cz

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech