Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Práce: -izolatérské -pokrývačské -klempířské.

Tesařské a pokrývačské práce -stavby krovů, střech, teras, pergol, altánů či dřevěných konstrukcí -renovace a rekonstrukce střech i krovů.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Izolace, zateplování plochých střech. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Rekonstrukce objektů.

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Pokrývačství: -celková rekonstrukce střech -klempířské a pokrývačské práce -montáž střešních oken -izolace a hydroizolace střech.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.

Práce: -pokrývačské.

Pokrývačské práce: -střechy na klíč -montáž střešních oken -montáž všech druhů krytin (BRAMAC, TONDACH, KANADSKÉ ŠINDELE, CEMBRIT) -klempířské prvky a krovy.

Klempířství a pokrývačství: -kompletní klempířské a pokrývačské práce -pracujeme s materiály, které nabízí trh -opravy, rekonstrukce a montáže střešních krytin včetně dodávky materiálu.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střešní systémy.

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střechy na klíč.

Klempířské a pokrývačské práce: -veškeré oplechování ze všech druhů plechů, falcované krytiny, trapézové a profilovací -pokládka všech druhů krytin, včetně střešních oken. Práce provádíme především v Plzeňském kraji, po domluvě celá ČR.

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.