Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Klempířské, pokrývačské a natěračské práce včetně izolací i nátěrů střech a střešních konstrukcí.

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, hydroizolačními profesemi. Provádíme nátěry střech a jejich čištění, montáže okapových systémů, protisněhových zábran a odklízení sněhu ze střech.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Služby, práce: -mykologický průzkum, posouzení stavu dřevěných konstrukcí. -sanace dřevěných konstrukcí. -tesařské, klempířské, pokrývačské. Kancelář: Poděbradská 1163, Šestajovice (Praha - východ).

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Provádíme drobné dílenské práce i celkové generální opravy střešních krytin: - krytina pálená – TONDACH, MEINDL - krytina betonová – BRAMAC, BETA - asfaltové šindele – TEGOLA, IKO, VEDAG - difúzní folie - JUTA, TYVEK, DÖRKEN - střešní okna – VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, CEMBRIT - střechy z plechu pozinkovaného, měděného, ...

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.

Provádíme klempířské, kominické, pokrývačské, práce.

REKONSTRUKCE BYTOVÝCH JADER REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍCH OBJEKTŮ. Fasády - nové a zateplení stávajících. Zhotovení bednění a betonářské práce. REKONSTRUKCE komínů a vložkování. VÝPOMOC DOPRAVNÍMI SLUŽBAMI. KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE. POMOCNÉ A PŘÍPRAVNÉ ...

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Specializujeme se na následující činnosti: - klempířské, lakýrnické a mechanické práce - opravy osobních a nákladních vozidel - asistenční služby, odtahy vozidel - vyřízení pojistných událostí - příprava a zajištění STK - pneuservis.