Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Vladimír Koukal se zaměřuje na pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Projekce, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných ztrát -výměníkové stanice -regulace a měření tepla -ústřední topení -podlahové vytápění -termostatické ventily -vyvažovací ventily -regulátory -tlakové diference Rozvody, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -vodoinstalace (měď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, pozink -přípojky a ...

Zdeněk Hedbávný vyrábí dřevostasvby a specializuje se na tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Střechy: - klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Střešní izolace, zateplení střech pěnovým polystyrenem a nadkrokevní izolací. Nátěry střech. Montáž střešních oken.

Výroba, práce: -tesařské -pokrývačské -pergoly -zahradní doplňka -dekorace -srubové a roubené stavby.

Nabízíme stavební a montážní práce. Provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce a opravy střech. Demolice, demontáže konstrukcí.

Pavol Fialka nabízí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Postará se i o dodávku a montáž střešních oken.

Výroba, prodej, služby: -pořez dřeva -truhlářské řezivo -stavby střešních konstrukcí, dřevostavby, pergoly, zahradní domky -těžba a přiblížení dřeva -výkup kulatiny, dřeva, lesních pozemků -kácení lesů -klempířské a tesařské práce.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - střešních konstrukcí, krovů - altány, pergoly, přístřešky - dveře - palubky, montáž plovoucích podlah - montáž střešních oken

KPT Kremlík zajištuje tesařskou, truhlářskou, pokrývačkou a klempířskou práci. Postará se také o práce výškové a malířské a montáže solárních sestav, oken, okenních doplňků a mnoho dalšího. Sídlo: Žďár nad Sázavou 2, Bezručova 438/54

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - montáž střešních oken - práce s vysokozdvižnou plošinou.

Klempo Pavel Topinka provádí tesařské a pokrývačské práce. Zaměřuje se na střešní krytiny, fasády, potrubí a mnoho dalšího.

Práce: - nové střechy, rekonstrukce střechy - pokrývačství, tesařství - klempířství a oprava karoserií Provozovna: Brněnská 1146/30, Žďár nad Sázavou, 591 01

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

Hledáte stavební firmu? Potřebujete rekonstruovat či využít obkladačské nebo zednické práce? Obraťte se na nás! Firma se zabývá stavebními pracemi - zednické práce, obkládání, dlažby, montáže sádrokartonů, ale součástí dodávek jsou i elektroinstalace, instalatérské, topenářské, zámečnické, obkladačské a klempířské práce dle potřeby zákazníka. ...

Výroba: -truhlářské práce -tesařské práce -kompletní střešní a půdní systémy -sádrokartony -pokrývačské a klempířské práce.

Práce -klempířské. Maloobchodní, velkoobchodní prodej, e-shop: -okapové žlaby, háky, kolena, vikýře -zavařovací hrnce, pařáky, vědra, konve -kouřové roury, kolena, štětky, uhláky -struhadla na řepu, zelí -krmítka pro drůbež.

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.

Poskytujeme Tesařské, klempířské a pokrývačské práce v kraji Vysočina (především Třebíč a Jihlava). Realizujeme opravy střech i nové střechy.

Tesařské práce - ručně sekané trámy - dřevěné stropy - zateplení - sádrokartonářské práce - montáž - pokrývačské práce.

Práce stavební: -půdní vestavby -rekonstrukce -stavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -obkladačské práce-obklady -zateplení-budovy, fasády -minerální podhledy -přístavby, nástavby -rekonstrukce-bytová jádra, koupelny -asanační omítky -montáž-lešení. Práce tesařské a pokrývačské: krovy, střechy, včetně krytin. Práce ...

Firma Břetislav Kocián - tesař-památkář již od roku 1999 nabízí své zkušenosti v oboru tesařském v ČR i v zahraničí se zaměřením na opravy a rekonstrukce roubenek a roubených staveb, historických a památkově chráněných objektů. Práce: -tesařské -pokrývačské na rekonstrukci roubených staveb -opravy, rekonstrukce historické a památkově ...

Stavební firma dlouholetou praxí: - základové desky - stavba střechy - elektroinstalace, vodoinstalace - rekonstrukce domů a bytů.