Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Stěhování strojů a nadměrných břemen. Exportní balení. Jeřábnické práce. Montážní práce. Elektro, elektroinstalace, revize elektriky. Hromosvody. Opravy dilatačních spár a pryskyřicí litých podlah. Tesařství. Pokrývačství. Výškové a natěračské práce. Úpravy zeleně.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - pokládka střešní krytiny - odstranění staré krytiny a odvoz. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu.

Pokrývačství, klempířství. Pokrývačské práce a klempířské práce, které zamezují zatékání, provlhčování zdiva, vzniku plísní a odpadání omítky. Kompletní i částečná realizace šikmých a rovných střech. Montáže, instalace: - žlaby, svody - komíny - atiky - arkýře - úžlabí - požární zdi. Podej: - střešní krytina - střešní ...

Havarijní, poruchová služba -topení -voda -plyn. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické -pokrývačské -klempířské -veškeré montážní práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnost termínovaných objednávek.

Klempířství a oprava karoserií

Zednictví Pokrývačství, tesařství

Bohuslav Straka se zaměřuje na rekonstrukce a opravy střech, okapů a tepelných izolací.

Bohuslav Augustin se zaměřuje na zednictví, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Klempířské a pokrývačské práce.

Klempířské a pokrývačské práce.

Pavel Rosecký se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Izolatérství Zednictví Pokrývačství, tesařství Malířství, lakýrnictví, natěračství Klempířství a oprava karoserií Kamnářství -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Vodoinstalatérství, topenářství

Klempířství a oprava karoserií Zámečnictví, nástrojářství

Jan Šemík se zaměřuje na klempířství.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Provádíme zemní práce, výstavby inženýrských sítí a přípravy i realizace staveb. Výstavba drobných vodohospodářských staveb, jádrové vrtání do průměru 400, rekultivace skládek, zemní práce, servisní opravy aut a strojů, zámečnické, klempířské a kovoobráběcí práce.

Josef Boček se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, pokládku různých druhů tašek včetně dodání potřebného materiálu.

Zednictví Izolatérství Pokrývačství, tesařství

Martin Duba se zaměřuje na rekonstrukce a výstavbu střech.

Pavel Pojezný se zaměřuje na montáž střešních konstrukcí a pokrývačské práce.

Petr Lán se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

Petr Schiguth se zaměřuje na pokrývačství a tesařství.