Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Tomáš Posekaný se zaměřuje na zednictví, malířství, lakýrnictví, natěračství, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Jiří Cymorek se zaměřuje na výstavbu a rekonstrukci dřevostaveb a mobilních domů, realizaci teras a dětských hřišť a na pokrývačské práce.

Josef Pekárek se zaměřuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Ladislav Kučera se zaměřuje na realizace a rekonstrukce střech, pokrývačské a klempířské práce.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Pavel Špitálník se zaměřuje na pokrývačské a klempířské práce.

Hledáte spolehlivou firmu, která se zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi? Chcete mít střechu, která je kvalitní, odolná a estetická? Pak je pro vás správnou volbou Klempířství a pokrývačství Roman Starý se sídlem v Bobrové okres Žďár nad Sázavou. Firma Roman Starý má více než 20 let zkušeností s realizací střech na klíč. Nabízí kompletní ...

Pokrývačství, tesařství

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Klempířské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Natěračské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Tesařské prácevýroba, dodávka a montáž - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Rekonstrukce, opravy: -střechy

Činnost: - zateplování budov - fasády - klempířské práce - dodávka, montáž střešní systémy - nátěry, malby

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Pokrývačství, tesařství. Ploché střechy.

Klempířství Stavební klempířské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Výroba: - komplexní realizace dodávek stavebních prací v oboru izolací plochých a šikmých střech - zateplovací fasádní systémy - průmyslové a sportovní podlahy