Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Provádíme: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -sádrokartonářské práce -montáže střešních oken.

Montáž: -sádrokarton -suchých staveb -pokrývačství.

Dodávka a montáž: -výroba krovů včetně montáže -výroba pohledových krovů včetně nátěrů -klempířské práce -pokrývačské práce -kompletní dodávky staveb -zateplování staveb -rekonstrukce staveb -půdní vestavby.

Široký sortiment suché výstavby, tepelné izolace Orsil, Isover. Montážní činnost a stavební činnost. Montážní práce: -v oblasti sádrokartonů a minerálních podhledů Kompletní dodávka: -dřevostavby na klíč. Zpracování: -cenové nabídky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na klíč. Zateplení fasád. Pokrývání střech. ...

Pavel Čupr se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, montáž, rekonstrukce a opravy střech a střešních oken.

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce. Postará se o výměnu střešní krytiny, čištění a mnoho dalšího.

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -stavební -nátěry, opravy fasád -pokrývačské -zateplování staveb -dlažby, obklady. Aktuální kontakt nedohledán.

Stavební činnost - rekonstrukce koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské a klempířské práce.

Činnost: - klempířství - pokrývačství Dodávka, montáž: - střešní okna - finská krytina WECKMAN

Firma Michal Maša poskytuje svým zákazníkům komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se montážemi a opravami střešních plášťů a krytin, instalací střešních oken a komínových výlezů. Dále provádíme montáže okapových systémů a vyrábíme klempířské prvky. Sídlíme na adrese Ostrov nad Oslavou 263, okres Žďár nad Sázavou. Práce, ...

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

Jaroslav Dostál pracuje v oblastech pokrývačství a tesařství. Zaměřuje se na výrobu zahradních domků, altánu, pergol, střešních konstrukcí a mnoho dalšího.

Zabýváme se bytovou a nebytovou výstavba a také rekonstrukcemi staveb. Svým zákazníkům můžu nabídnout širokou škálu stavebních prací. Provádíme výstavbou rodinných domů na klíč, nástavby, přístavby a také přestavby a rekonstrukce . Rovněž poskytujeme služby v oblasti nebytové a průmyslové výstavby a realizujeme sádrokartonářské práce. ...

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Oblastmi působení Jaroslava Vostala jsou pokrývačství, tesařství, truhlářství a podlahářství.

Zdeněk Závodný pracuje v oblastech výroby kovových konstrukcí a výrobků, zpracování dřeva a dřevěných výrobků, truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

-Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Zednictví

Jaroslav Mach provádí natěračské, malířské, tesařské, zednické a pokrývačské práce.

Tesařství tesařské prvkyvýroba - tesařské výrobky na míru Výroba - parapety Klempířské práce a prvky - renovace a výroba klempířských prvků výroba - klempířské výrobky na míru - okapy - římsy - střešní žlaby - svody vody - jiné střešní prvky z plechu Pokrývačské práce - ...

Výroba a prodej: -stavební řezivo -kulatina -palubky -tesařství -klempířství -pokrývačství