Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Klempířství. Práce: - klempířské. Alois Sucháček - IČO 14657929. Jaromír Psota - IČO 10571787.

Práce: -klempířské - pokrývačské

Klempířství: - klempířské práce

Realizace střech na klíč. Rekonstrukce střech. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Prodej: - střešní materiály. Zateplení šikmých střech. Poradenská a rozpočtová činnost.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Výroba, montáž, prodej: -stavební klempířství -oplechování -parapety, rýny.

Služby: -vložkování komínů -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -kovovýroba.

Výroba z pozink. plechu: - prvky umožňující rozvod teplého vzduchu od krbové vložky - rozvody rekuperace

Klempířství. Práce: -klempířské. Dodávka: -žlaby, střešní prvky.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Montáž: -střešní konstrukce (střechy).

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce.

Opravy, izolace, nátěry: - střechy - fasády - balkóny. Malířské a natěračské práce.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - zednické práce - zateplování fasád - izolatérské práce - sádrokartonářské práce (montáž - sádrokartonové systémy) - pokrývačské a klempířské práce (montáž - střešní konstrukce a pokládání střešní krytiny včetně klempířských prvků).

Práce: - pokrývačské - tesařské.

Klempířství, pokrývačství.

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.