Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Firma VAŠEK provádí profesionální tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Specializací firmy jsou realizace střešních konstrukcí a dřevostaveb na klíč. Tesařství, pokrývačství, klempířství: - střešní konstrukce na míru - krovové soustavy všech tvarů, pergoly, stání pro auta, zahradní domky - opravy částí shnilých krovů na památkových ...

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...

Realizace nové střechy. Rekonstrukce střech. Výroba pergol, přístřešků a altánků. Klempířské, tesařské, pokrývačské práce. Izolatérské práce. Zednické práce. Působnost v oblasti města Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolí.

Služby: - rekonstrukce - realizace střech a okapových systémů - výroba a montáž okenních parapet - oplechování atik - nátěry střech - fatrafol - pergoly - montáž sadrokartonu. V zimních měsících nabízím službu - hodinový manžel.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -stavby na klíč -zateplení, zateplování fasády -realizace střechy - klempířské a pokrývačské práce -inženýrské sítě. Práce -demolice -zemní a výkopové -kompletní stavební práce.

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.

Zajišťuji klempířské a izolační práce. Realizace nových střech, opravy a rekonstrukce starých střech. Výměna klempířských prvků. Izolace balkónů, střech a teras.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství. Montáž, oprava, rekonstrukce: -střechy. Prodej: -střešní krytina -KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT.

Tesařství a pokryvačství. Montáže sádrokartonů a tepelných izolací.

Práce: -stavební klempířství: -výroba, montáže klempířských produktů -montáž střešních oken -umělecké klempířství -pokrývačství -rekonstrukce střechy -pokládka střešní krytiny.

Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí střešní i fasádní plechové krytiny, trapézové plechy i klempířské prvky - závětrné lišty, lemování, okapy, okapové plechy a hřebenáče. Jak standardní tak atypické do délky 6m. Tyto klempířské prvky jsou vyráběny na NC ohýbacím stroji. Dále nabízíme zákazníkům dělení rovinných plechů. Patříme mezi významné ...

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Klempířství. Kominictví. Práce: - veškeré klempířské práce - rovné i šikmé střechy - veškeré kominické práce: - vložkování, revize komínů - stavba komínových systémů - čištění a kontrola spalinových cest. Provozovna, hala: - Bařinka 365, Zlín-Lužkovice.

Tesařské a pokrývačské práce. Realizace a renovace střech. Oprava a výměna střešní krytiny. Montáž střešních oken Altány, pergoly...

Kompletní dodávka, realizace: -střechy včetně materiálu -přístřešky, pergoly a garážová stání. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -šalování - schodiště, základy.

Komplexní tesařské a pokrývačské práce. Realizace na klíč.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Tesařské, Pokrývačské a Klempiřské práce. Výstavba i rekonstrukce střech. Pergoly, krytá stání. Dřevostavby - srubové stavby.

Klempířské a pokrývačské práce v regionu Moravy. Montáž střešních oken. Tesařské práce.

Práce: -kominické: -vložkování komínů -revize a kolaudace -poradenství -měření úniku spalin -montáže komínových systémů a frézování -pokrývačské a klempířské práce.