MLU STAVBY s.r.o.
Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Společnost Bc. Miloš Novotný poskytuje komplexní elektroinstalační a elektromontáží práce, revize elektro, revize hromosvodů, rekonstrukce elektroinstalace a rozvodů, výměna jističů a mnoho dalších činností. Elektrikářské služby nabízím v okrese Nymburk.
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Vodo, topo, plyn - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - montáž ústředního topení - rozvody vody - plynovodní přípojky - měření a rozúčtování tepla a vody.

Montáž topných systémů - revize, dodávka a montáž rozvodů topení, topných těles.

Stavební a terénní práce - realizace koupelnových jader - sádrokartonářské práce.

Stavebnictví, zednické práce - bytová výstavba - zateplování domů - obkladačské práce - podlahářské práce.

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské, tapetování

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování - obklady, dlažby - sádrokartonové příčky Podlahářství.

Podlahářství Voborník je lety a zákazníky prověřená firma navazující na rodinnou řemeslnou tradici již od roku 1977. Zakládáme si na dobře odvedené práci s dodržováním technologických postupů a používáním vhodných a kvalitních materiálů, které jsou zárukou požadované dlouhé životnosti podlah a spokojenosti našich zákazníků, investorů a obchodních ...

Práce: - lakýrnické - nátěry střech - malířské - izolace budov - klempířské - pokrývačské Veškeré stavebně řemeslné práce. Dodávka, montáž: - plastové ploty.

Řemesla, služby - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a bytových jader - zednické práce.

Výroba - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - ploty, brány. Práce - tesařské, pokrývačské a klempířské.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vzduchotechnika

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Služby: - externí energetik, veškeré činnosti nutné pro řádný odběr energií (elektřina, zemní plyn, teplo, voda) - správní a administrativní služby - analytické a obchodní služby - technické služby v oblasti voda, plyn, teplo a elektro

Vodoinstalatérství, topenářství

Firma Jista - Stanislav Link již od roku 1991 realizuje kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce do 1000V v celém Karlovarském kraji a příhraničních oblastech Německa. Práce, montáž, instalace: - elektroinstalatérské práce - elektromontáže - revize elektrických zařízení - elektrorevize. Ve spolupráci s našimi externími ...

Řemesla, práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské Pila, výroba: - řezivo - prodej palivové dřevo Výstavba: - dřevostavby - srubové domy

Práce: - sádrokartonářské - štukatérské - tapetářské - interiéry na klíč