MLU STAVBY s.r.o.
Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Společnost Bc. Miloš Novotný poskytuje komplexní elektroinstalační a elektromontáží práce, revize elektro, revize hromosvodů, rekonstrukce elektroinstalace a rozvodů, výměna jističů a mnoho dalších činností. Elektrikářské služby nabízím v okrese Nymburk.
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Řemeslnické práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské -natěračské -hydroizolační nátěry -půdní vestavby -tepelně izolační práce -sádrokartonářské práce -výškové, ve výškách.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě: - přípojky pro inženýrské sítě. Zemní a výkopové práce: - protlaky pod komunikacemi. Půjčovna: - stavební stroje.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Montáž, rekonstrukce, komplexní dodávky instalací: -voda, topení, plyn. Revize-plyn. Plynofikace: -rodinné domy, domky -kotelny. Montáž-měřidla teplé a studené vody. Jádrové vrtání i železobetonu. Zamražování potrubí. Servis plynových kotlů: -Viadrus -Dakon -Baxi.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Pokládka zámkové dlažby na klíč, výkopové práce, bourací práce, zednické práce.

Dodávka, pokládka - podlahové systémy: - průmyslové podlahy - PVC Anico desky - lité podlahy - betonové podlahy - anhydritové podlahy (potěry) - epoxidové podlahy (stěrky) - lehčené betony - sportovní povrchy - interiérové podlahy. Sídlo společnosti: - Ptašínského 308/5, Brno - Královo Pole.

Jsme specialisty na práce ve výškách a nad volnou hloubkou pomocí horolezecké techniky. Umíme spolehlivě zajistit profesionální řešení a odborné provádění prací na špatně dostupných objektech v jakýchkoliv výškách či v nebezpečných a uzavřených prostorech, průmyslové a stavební nátěry ve výškách, realizace střech, klempířské a pokrývačské práce, ...

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá foukanou izolací, solárním ohřevem vody a fotovoltaickými elektrárnami pak je SKY DTV s.r.o. tou pravou volbou pro vás. SKY DTV s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která byla založena v roce 2019 a naleznete ji na adrese Hlávková 447/5, Ostrava. Firma je průkopníkem v oblasti ...