MLU STAVBY s.r.o.
Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Společnost Bc. Miloš Novotný poskytuje komplexní elektroinstalační a elektromontáží práce, revize elektro, revize hromosvodů, rekonstrukce elektroinstalace a rozvodů, výměna jističů a mnoho dalších činností. Elektrikářské služby nabízím v okrese Nymburk.
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, ...

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

Firma Zdeněk Čtvrtníček provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo, topo, plyn. Montujeme rozvody vody, topení i plynu. Sídlíme v obci Smržice, působíme v okrese Prostějov. Naše činnost: - topenářské práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce - montáž radiátorů, vybavení koupelen - montáž rozvodů vody, plynu - instalace ...

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Srovnal se sídlem v okrese Šumperk nabízí různorodé práce ve výškách a poskytuje služby v oblasti arboristiky.  Arboristika: - odborné ořezy stromů dle platných arborististických standardů - vazby korun - rizikové kácení - konzultace a odborné posudky stromů - ochrana stromů při stavbě - úprava stanovištních ...

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Naše firma Kovovýroba Konečný s.r.o. se zabývá zámečnictvím, výrobou a montáží různých schodišť, bran, plotů, teras, zábradlí, zimních zahrad a další. Na trhu působíme již od roku 2002 a za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností a spokojených klientů. Výroba, montáž: - schodiště - brány - ploty (drátěné a kombinace dřevo a kov) - ...

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

STADEKO CZ, spol.s r.o. je stavební společnost.

Práce, služby: - sklenářství. Rámování obrazů.

Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Autojeřábnické práce: - autojeřáby 35 - 350 t a výšky 127 m: - mostové, portálové, sloupové, lanové, stabilní, univerzální, nástavbový, kompaktní, jeřáby do těžkého terénu - speciální přeprava nadměrných nákladů na návěsu Nooteboom 60t. Práce bagrem: - demoliční práce, demolice, likvidace průmyslových objektů.

Stavba koupelen na míru a rekonstrukce v rodinných domech, bytech a panelácích. Montáže: - vody, topení, kanalizace a plynu jak pro rodinné domy, bytové domy, i pro výrobní haly - podlahového vytápění, solárních systémů, tepelných čerpadel, centrálních kotelen.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Dřevostavby Stavební práce Kompletní stavební činnost

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

Společnost provozuje geodetickou kancelář.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Petr Hapala provádí revize el. zařízení

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

Naše firma provádí elektroinstalace domovních, obchodních a průmyslových objektů, prodej a montáž klimatizací, tepelných čerpadel a rekuperace. Realizace inteligentních elektroinstalací a rozvodů, výroba rozvaděčů, elektrické vytápění, projekce a revize elektroinstalací a klimatizací.

Výstavba a rekonstrukce: -plynárenská zařízení, výstavba plynovodů z materiálů LPe i oceli -plynovodní přípojky a domovní instalace pro veřejný i průmyslový rozvod včetně revizí. Dodávka: - plynárenský materiál. Přestavba vozidel na plynový pohon LPG. Provoz čerpací stanice LPG na adrese: Pavelkova 2/2 77900 Olomouc-Hodolany mobil ...

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Zemní a výkopové práce, výstavba inženýrských sítí, nakládání a převoz zeminy, zpevňování ploch, stavba chodníků, úprava terénu, hloubení základů, výkopy pro bazény, výkopy základů rodinných domů, skrývka ornice, rovnání terénů.