MLU STAVBY s.r.o.
Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Společnost Bc. Miloš Novotný poskytuje komplexní elektroinstalační a elektromontáží práce, revize elektro, revize hromosvodů, rekonstrukce elektroinstalace a rozvodů, výměna jističů a mnoho dalších činností. Elektrikářské služby nabízím v okrese Nymburk.
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Společnost montbau PROFI, s.r.o. Vám zajistí projektování rozvodného energetického zařízení nízkého, vysokého a velmi vysokého napětí

Káceníbezpečně s.r.o. se zaměřuje na ořez stromů, rizikové kácení lanovou technikou, péči o významné a památné stromy, řez ovocných stromů, šetřivé kácení s plošinou nebo jeřábem, štěpkování dřevní hmoty a další služby.

Nákladní autodoprava Bourací práce Zemní a výkopové práce Výstavba kanalizace

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Truhlářství Vajrauch a syn realizuje moderní a nadčasové řešení od návrhu až po kompletní realizaci.

TSP stavební, s.r.o. se zaměřuje na bezvýkopovou pokládku vodovodů, kanalizací, teplovodů, plynu a elektrické energie.

Střechy - ploché, sedlové Kompletní dodávky střech: Klempířské práce: - montáž plechových krytin - EVERTILE, LINDAB, RANNILA, MERA. Pokrývačské práce: - betonové krytiny - BESK, BRAMAC, KM - BETA - pálené krytiny - TONDACH - vláknino cementové krytiny - CEMBRIT, BETERNIT - onduline, gutta - navařování lepenkových střech, ...

Maloobchodem, velkoobchodem: -se střešním a stavebním materiálem.

Výroba: -zámečnictví -výroba přípravků pro plynaře.

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Firma Milan Boštík se sídlem v Chotěnově v okrese Svitavy se již od roku 1998 zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi. Moto to nabízíme také další práce, jako např. tesařství, nátěry střech, dodávky střešních oken Velux a Roto, opravy komínů a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce (plechové krytiny, živičné krytiny, ...

Naše firma Vladimír Vrbický sídlící v okrese Svitavy se zabývá především prováděním zemních a výkopových prací se stavebními stroji. Máme zkušenosti jak s drobnými, tak i náročnými zemními pracemi a rozsáhlými terénními úpravami. Nabízíme i povrchové a hloubkové terénní úpravy, a to vždy na základě představ a požadavků zákazníka. V nabídce máme ...

Naše společnost se zabývá výrobou a montáží skleněných prvků. Dodáváme celoskleněné dveře a sprchové kouty na míru. Nabízíme kování na sklo a další komponenty.

Tesařské práce Montáž - sádrokartonové konstrukce - dřevěné podlahy Výroba a montáž - střešní okna

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Montáž a oprava: -ústřední topení. Rozvod: -venkovní a domovní plynovody. Maloobchod: -plynařský materiál -topenářský materiál -kotle -elektrokotle -radiátory -armatury -plastové rozvody.

Společnost Podlahářství PRESTIGE s.r.o. má mnohaleté zkušenosti v podlahářství, poskytují odbornou konzultaci, zaměření prostoru, a poté vyhotovení návrhu i samotná realizace.

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Práce: -podlahářské -lina a koberce.