MLU STAVBY s.r.o.
Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Společnost Bc. Miloš Novotný poskytuje komplexní elektroinstalační a elektromontáží práce, revize elektro, revize hromosvodů, rekonstrukce elektroinstalace a rozvodů, výměna jističů a mnoho dalších činností. Elektrikářské služby nabízím v okrese Nymburk.
Bc. Miloš Novotný - elektroinstalační práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Revize: - elektrická zařízení - spotřebiče.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Společnost Stavby Tominec se specializuje na strojní omítky, fasády a zateplení fasád, obklady, dlažby, zámkové a terasové dlažby. Mezi naše činnosti patří také kompletní rekonstrukce bytových i nebytových prostor či výstavba nových budov. Strojní omítky jsou rychlým a moderním způsobem omítání stěn a stropů. Předností strojních omítek jsou ...

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Výroba, práce: -truhlář, truhlářství.

Práce: -zednické -obkladačské.

Povrchová úprava betonů speciálními nátěry Dodávka - podlahy Renovace - schodiště Pokládka - lité průmyslové podlahy na nový i starý beton nebo na dlažbu (před pokládáním podlah - úprava povrchů)renovace - staré podlahy - oblázkový koberec.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Kominictví v rámci celé České republiky. Práce: -revize, kontrola, mechanické a chemické čištění komínů a kouřovodů, poradenství při stavbě komínu a zaústění spotřebičů -měření účinnosti spalování spotřebičů a autorizovaném měření množství vypouštěných látek ( emisí) + měření komínového tahu+ výpočet Zajišťuje oblast: -kraj Vysočina- ...

Výroba: -kuchyní, kuchyně na zakázku -různý výběr materiálů a doplňků -vestavěné elektrospotřebiče -navrhneme, vyrobíme a zabudujeme kanceláře -studentské pokoje -interiéry -nábytek sektorové kuchyně (tvarovaná i hladká dvířka) -ložnice -dětské pokoje -kazetové, interiérové a vchodové dveře -dvoulůžka -válendy s úložným ...

Práce, služby: -zemní práce -výkopové práce -výkopy, vykopávky -bagrování, bagr, bagry -demolice, inženýrské sítě, mechanizace, -zemní práce pro vodu, plyn, kanalizaci, zahrnovací práce, -úpravy terénu, svahování, zakládání staveb, plynovody, vodovody, kanalizace, rybník, kanalizace, voda, plyn, telekomunikace, odkopávky, vykopávky, ...