Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Roman Rosecký se zaměřuje na zednické práce, opravy bytových jader, sádrokartony, zateplení a obklady.

Zateplování Sádrokartony Obkladačské práce Zednické práce

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - venkovní dlažby Stavební firma Zednické práce

Martin Laštůvka provozuje stavební firmu se zaměřením na stavby a rekonstrukce domů, obkladačské a sádrokartonářské práce a zateplení fasád.

Mezi činnosti Milana Coufala se řadí montáž sádrokartonu, instalace atypických podhledů a světelných ramp a návrh a montáž požárních sadrokartonových systémů.

Zateplovací fasády Sádrokartony Obklady a dlažby Stavební činnost - rodinné domky na klíč Krby

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce

Služby: -čalounictví, -stavební práce, -sádrokarton, -rekonstrukce bytových jader na klíč.

Služby: -konzultace v oboru sádrokartonové výstavby -kompletní návrh a řešení stavby -dodávky technologie -realizaci stavby.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Provádíme: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -sádrokartonářské práce -montáže střešních oken.

Montáž: -sádrokarton -suchých staveb -pokrývačství.

Práce: -vodoinstalační -topení -sádrokartony -zateplování budov -stavební práce ( související s oborem ) -rekonstrukce koupelen -malířské práce -elektroinstalace Dodávka a montáž solárních systémů.

Stavební firma -bytové a nebytové interiéry -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady a dlažby -zateplení fasád -rekonstrukce střešních plášťů a bytových jader. - pokládání obkladů a dlažeb.

H-mont Nabízí práce: -zateplování fasád -nátěry fasád -malby interiéru -využití vysokotlakového nástřiku "AIRLESS" (výrobní haly, garáže) -sanační systémy -proti plísňové systémy -drobné stavební úpravy -sádrokartonářské práce, obkladačské práce.

Široký sortiment suché výstavby, tepelné izolace Orsil, Isover. Montážní činnost a stavební činnost. Montážní práce: -v oblasti sádrokartonů a minerálních podhledů Kompletní dodávka: -dřevostavby na klíč. Zpracování: -cenové nabídky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na klíč. Zateplení fasád. Pokrývání střech. ...

Podbití střech palubkami - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletní zateplení budov - fasády BAUMIT, WEBER - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Půdní vestavby - podhledy - příčky - veškeré sádrokartonové konstrukce v dřevostavbách - minerální a kazetové ...

Nákladní doprava Opravy vozidel a stavebních strojů Pozemní stavby Zemní a jeřábnické práce Půjčovna Bazar

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Martin Trojan se zaměřuje na zednické práce, dělá rekonstrukce bytů a koupelen, dále na sádrokartonářštví, topenářství a instalatérství.

Sádrokartonové konstrukce. Zaměřujeme se na montáž sádrokartonů, minerálních, akustických podhledů, příček, zateplení fasád, tepelné, protihlukové izolace, požárně odolné konstrukce s doložením certifikátů, střešní okna, světlovody, podlahy, dveře, provětrávané fasádní systémy. Jsme v seznamu dodavatelů nová zelená úsporám. Úklidové práce.

Stavební činnost - rekonstrukce koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské a klempířské práce.

Služby: -montážní práce -suché stavby -sádrokartony, minerální podhledy, podlahy, palubkové obklady, sádrovláknité podlahy. -zednictví, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhledy. -střešní okna - Velux -doplňky.