Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Naše firma Emil Gajdoš nabízí veškeré malířské, natěračské, dekorační a tapetářské práce. Současně realizujeme také sádrokartony a v případě potřeby také menší zednické opravy. Působíme především v Holešově a okolí. V případě požadavku od zákazníka nabízíme své služby v celém okrese Kroměříž. Naše činnost: - malířské práce (interiér, ...

Firma David Koryčan se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. Realizujeme např. výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytových a komerčních komplexů, dále suché stavby (sádrokartonové podhledy, příčky a půdní vestavby) a veškeré obkladačské práce a pokládky dlažeb. Nabízíme také zhotovení strojových a štukových omítek a fasádnické ...

Společnost KKS-SERVIS, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá veškerou stavební činnosti. V rámci našich služeb nabízíme především komplexní stavby, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor, kanceláří a výrobních hal, včetně zpracování projektové dokumentace. Realizujeme např. stavební systémy ze sádrokartonu, tepelné ...

Práce, montáž: -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -příčky -obklad umakartových koupelen sádrokartonem -rekonstrukce vnitřních stěn suchou omítkou – sádrokartonem -zvuková a tepelná izolace minerální vlnou.

Stavební práce, firma: - kompletní realizace staveb - zateplování, zateplení objektů - vnitřní a venkovní omítky - terénní úpravy - montáž-demontáž a nájem lešení - elektroinstalace - klempířské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - fasády - vnitřní omítky - demolice - přípravné práce - výkopové práce - natěračské, ...

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -inženýrské sítě - bytových jader, bytová jádra - koupelen, koupelny - sádrokartony, podhledy - zateplování, zateplení.

Montáže suchých staveb. Rekonstrukce: - bytové interiéry. Dokončovací stavební prace. Výroba - speciální dřevěné konstrukce. Obklady, dlažby, plovoucí podlahy. Zprostředkování. Sídlo: - Zlín, Vavrečkova 5262.

Stavební a zemní práce Pavel Pavlištík provádí stavební práce - výkopové práce, zemní práce základy, základové desky, hrubá stavba, fasády, omítky, střechy, tesařské práce, pokrývačské práce, klempířské práce, hromosvody, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sádrokartonářské práce, malování, ...

Montáž: -sádrokartonové podhledy, příčky, podkroví -zavěšené podhledy z minerálních desek, interiérové podhledy kovové, hliníkové -akustické podhledy, předěly, obklady -suché podlahy, zdvojené podlahy. Služby: -poradenství pro suchou výstavbu. Prodej: -materiálu pro suchou výstavbu. Požární certifikace systémy - ...

Služby: - rekonstrukce - realizace střech a okapových systémů - výroba a montáž okenních parapet - oplechování atik - nátěry střech - fatrafol - pergoly - montáž sadrokartonu. V zimních měsících nabízím službu - hodinový manžel.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Stavební firma. Zateplení fasád. Zednické práce. Sádrokartonářské práce Obklady, dlažby. Malířské práce.

Stavební a zednické práce: -montáže sádrokartonových desek a podhledů -rekonstrukce bytových jader, koupelen. -půjčovna lešení. Sídlo firmy: - Boršická 494, Dolní Němčí 687 62.

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce: - rodinných domků - průmyslové stavby a budovy - bytových jader - koupelen - zateplení staveb - sádrokartony.

Tesařství a pokryvačství. Montáže sádrokartonů a tepelných izolací.

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Stavební firma: - zateplování budovy - nátěry fasády - hydroizolace základů domu a střechy - sádrokartony a kazetové stropy - malby a nátěry - obklady a dlažby - dřevěné pergoly a přístřešky - schodiště - zámkové dlažby.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Zateplování rodinných domů zateplovacím systémem PAULÍN. Sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, stěrkování vnitřních omítek, rekonstrukce "baťové zástavby" včetně zateplení a obložení cihelným páskem.

Firma Petr Novotný se sídlem v Otrokovicích v okrese Zlín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Provádíme hrubé stavby od základové desky až po střechu domu. Dále také rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Součástí naší činnosti jsou také montáže sádrokartonu a obkladačské práce. Naše činnost: - stavební práce - hrubá stavba - ...