Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Výroba: - bezpečnostní sklo s protihlukovým útlumem - broušení a leštění skla - neprůstřelné sklo - veškeré sklenářské práce - izolační dvojskla - protipožární sklo - sklenářské práce.

Sklenářství: -výroba izolačních dvojskel -bezpečnostní kalené sklo -vrtání plochého skla -rámování obrazů -zrcadla. Provozovna: Hodějovická 2310, Pelhřimov.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Sklenářství: - izolační skla - hliníkové dveře a okna - řezání a broušení skla - rámování.

Stavebně dokončovací práce v exteriérech a interiérech. Zasklívání: - obchodní galerie a butiky - průmyslové světlíky a velíny velkoplošným izolačním sklem jednoduchým i speciálním (atypické rozměry a tvary) - interiérové zasklívání - bezrámové zasklívání bezpečnostním kaleným sklem a systémy DORMA. Dodávka, montáž: - ...

Výroba, prodej: -fotorámečky -rámy. Rámování: -obrazů -zrcadel. Firma úzce spolupracuje s firmou Kubík. Pobočka: -Smrčná 104, 588 01.

Sklenářské práce všeho druhu Vám poskytne firma Petr Synecký. Provádíme zasklívání oken, dveří, výloh, řezání, vrtání, a lepení skla či výrobu izolačních dvojskel. Pracujeme v dílně i přímo u zákazníka. Naši provozovnu naleznete na adrese Hilmarova 979/2, Praha - Hlubočepy. Práce, řemeslo: - sklenář, sklenářské - sklenářství. Služby, ...

Český výrobce hliníkového zábradlí, zasklívacích systémů pro balkony a lodžie, altány a zimní zahrady.

Práce, služby: - sklenářství. Rámování obrazů.

Pomůžeme Vám s opravou oken či dveří. Máme více než 20 let zkušeností a spolupracujeme s kvalifikovanými techniky. Napište nám nebo si domluvte s námi videoschůzku, kde Vám okamžitě pomůžeme s identifikací problému. Praha, Středočeský kraj, Pardubice, Ostrava

Výroba. Sklenářství, zasklívací práce: - výroba nábytkového skla - kompletní opracování materiálů - zhotovování dithermových skel - lepení skleněných ploch UV lampou - rámování zrcadel a obrazů. Truhlářství - malosériová výroba sedacího nábytku z masívního dřeva - lehká křesla, polokřesla, sedací soupravy a židle z BK ...

Firma zajišťuje široké spektrum sklenářských prací. Zajišťuje rámování, výrobu vitráží, prodej dekoračních a barevných skel, zasklívání a fazetování. Výroba akvárií a terárií, izolačních dvojskel a trojskel.

Firma Luděk Tošenovjan - světlíky se zaměřuje na dodávku, montáž a rekonstrukci střešních světlíků a prosvětlovacích prvků. Dále provádíme také rekonstrukce opláštění výrobních hal i montáž střešních konstrukcí. Sídlíme ve městě Vratimov. Naše činnost: - montáž sedlových, obloukových a shedových světlíků - montáž bodových světlíků - ...

Služby, výroba: -broušení skla (sklo).

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše stavební projekty, jste na správném místě. Firma Jaroslav Bureš okres Rakovník nabízí širokou škálu stavebních a řemeslných prací, jako jsou obklady, dlažby, rekonstrukce bytových jader a zazdívání oken. V rámci zednických služeb zajistím pokládku zámkové dlažby, keramické dlažby, venkovní ...

Rámování, paspartování. Prodej obrazových lišt, rámů.

Sklenářství. Služby: -opracování skla. -vrtání, broušení skla. -vitráže. -kalená skla. -výroba izolačních dvojskel. -rámování obrazů. -paspartování obrazů. Knihařství: -šitá vazba s potiskem. -zlatotisk. -bigování pouzdra.

Skleněné ploty Praha, sprchové kouty na míru Sklenářství, sklenářské práce.

Rámování obrazů, broušení a vrtání skla nebo výrobu skleněných zábradlí, střech, sprchových koutů a výrobků z grafoskla svěřte do rukou Sklenářství Olejník ve Veselí nad Moravou.

Lubomír Václavský se zaměřuje na sklenářské práce, rámování a paspartování.

Sklenářství. Sklenářstvé práce: Zasklívání: - plastových oken, eurooken - dveří, výloh, světlíků - teras, balkónů a lodžií. Výroba: - skleněných dveří, zábradlí - akvárií, terárií - zrcadel - Walk-In sprchové zástěny. Prodej a montáž: - bezpečnostních fólií. Řezání, broušení a pískování skla.