Stavba studny není jenom o prostém vyhloubení otvoru do země. Je nutné provést další činnosti, mezi které patří práce hydrogeologa a realizace projektové dokumentace, po kterých již následuje vrtání anebo kopání studny v určitých rozměrech.

Činnost: - vrtné práce v oboru hydrogeologie, sanační geologie a inženýrské geologie - vrtané studny - projektová dokumentace pro vrtané a kopané studny - hydrogeologické vyjádření pro infiltrační objekty určené k zasakování srážkových vod nebo přečištěných splaškových vod do horninového prostředí.

Čištění studní a vrtů Plzeň a okolí. Doplňkové práce okolo studny.

Poskytování služeb, služby v oblasti: - oprava studně

Služby: - prohlídky vrtů TV kamerou - rotační čištění potrubí - hydraulické čištění potrubí - vtahování polyethylenového potrubí - převystrojování vrtů. Rozbory vody. Regenerace: - vrtané a kopané studny.

Vyhledávání a vrtání studní

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Firma Miroslav Brzobohatý se zaměřuje na veškeré vrtné práce. Provádíme vrtání studní, vrty pro tepelná čerpadla a vrty pro odběr podzemní vody. Zajistíme hydrogeologické projekty a posudky potřebné pro stavební a vodoprávní řízení či dodávku a montáž čerpadel a vodáren. Vyhledáváme vodní zdroje a zajišťujeme zemní a stavební práce související s ...

Geologické práce: - vrtané studny - vrty pro tepelná čerpadla - geologické průzkumy. Pobočka: -Pod Školou 124 Bučovice - Černčín

Studnařské práce kopané vzduchovým kompresorem. Prohlubování, pokládání skruží, rekonstrukce, spárování starších i nových studní. Výměny starých skruží, segmentů za nové, výměny záhlav a poklopů. Výkopy sond. Čištění, dezinfekce a filtrace dna, zatěsnění přítoku povrchové vody. Zjištění nálezu pramenu a hloubky vody v horninách. Čištění a ...

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Dodávka, montáž: - vrtané studny - piloty a mikropiloty - průmyslové izolace - zateplení budov - pokrývačské práce

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Střelmistrovské a studnařské práce: -hloubení studní -trhací práce malého a velkého rozsahu -činnost prováděna hornickým způsobem -hornická činnost -čištění a oprava studní

Práce: - vrtání studní - vrtané studny - hloubění studní - čištění studní. Studnářství. Průzkumné vrty na vodu. Hledání vody (včetně vrtů). Tepelná čerpadla.

Činnost: - studnařské práce - kopání, čištění, prohlubování

Studnařské práce - vrtání studní - čištění a sanitace studny.

Specialista na komplexní realizaci studny vrtané a kopané a její údržbu: umístění a návrh studny, povolení studny, čištění a regenerace studní, opravy studní, odběr a rozbor vody, úprava a filtrace vody, čerpadla. Působíme po celé Moravě a Slezsku.

Činnost: - vrtání studní - montáž čerpadla - čištění a desinfekce vrtů, kopaných studní

Řemeslo, práce, servis, projekce, poradenská činnost: - vyhledávání vodních zdrojů - budování nových studní, prohlubování stávajících studní - oprava a regenerace starých studní - čištění a desinfekce kopaných studní - ochrana vodních zdrojů, úprava vod a vodojemů - laboratorní rozbory přímo u vodního zdroje. Montáž, práce: - ...

VÝROBA A PRODEJ BETONOVÝCH VÝROBKŮ (betonové výrobky, písek, kámen) VRTANÉ STUDNY, POSUDKY A PROJEKTY STUDNÍ ČIŠTĚNÍ STUDNÍ

Služby: -čištění a renovace studní a vrtů -po celém území ČR -s garancí kvalitní odborné práce -poradenský servi -individuální přístup.

Provádíme strojové kopání a čištění studní: - zapojení domácích čerpadel a ponorných čerpadel -zemní a výkopvé práce -zapojení vodovodních rozvodů.