Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavebnictví, specializace: -stavby a rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby a nástavby -zateplení fasád -rekonstrukce koupelen a bytových jader. Stavební práce: -zednické, obkladačské, sádrokartonářské, elektrikářské, instalatérské, topenářské, tesařské, pokrývačské, klempířské, zemní a výkopové práce, ...

Výroba: - zahradní nábytek - altány - pergoly.

Naše firma se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů a dřevostaveb na klíč. Veškeré detaily stavby s Vámi probere naše projekční kancelář. A pokud Vás trápí nedostatek financí, pak nevěšte hlavu, náš finanční poradce Vám pomůže s tím nejvýhodnějším výběrem půjčky. Reagujeme velmi pružně na všechny požadavky klienta. Pokrýváme poptávky na zmíněné ...

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Opravy a stavby střech, montáže okapů a okapových systémů. Výroba altánů, pergol, garážového stání, masivního nábytku na zahradu.

Stavební Firma. Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, provádíme stavby, demolice a kompletní rekonstrukce.Realizuje projekty jako dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy.Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské, truhlářské, izolační, zateplovací a jiné stavební práce.

Hledáte klempíře nebo pokrývače? Potřebujete zrekonstruovat podkroví? Obraťte se na nás! Firma se zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi na stavbách. Postupně byla činnost rozšířena o práce tesařské a izolatérské. Firma se snaží neztrácet tempo s nově vznikajícími materiály jak v oblasti střešních krytin, tak v klempířských systémech. ...

Tesařství Střechy Jelínek & Kazda se věnuje kompletním rekonstrukcím a opravám střech. Zabýváme se také pokrývačstvím a nadkrokevní izolaci PIR, stavbou dřevěných střešních konstrukcí, výrobou přístřešků, pergol a teras. Navíc nabízíme klempířské práce a instalaci střešních oken. S námi máte jistotu pevných a trvanlivých střech, které vám budou ...

Tesařské práce, klempířské a pokrývačské práce. Izolace - zateplení střech.

Nabízíme veškeré tesařské práce. Realizujeme střešní konstrukce, zahradní rekreační zařízení, dřevěné pergoly a opravy krovů. Dodáme řezivo.

Dodávky a montáže: -sádrokartonové systémy -výrobky firmy Velux -kompletní zateplení budov kontaktním zateplovacím systémem fasád -tesařské práce. Montáže sádrokartonu nejen pro Břeclav, Hustopeče, Brno a okolí, ale i v rámci celé ČR.

Střechy na klíč Pavel Sláma Velké Bilovice nabízí montáž střech všech velikostí včetně pokrytí. Provádíme montáž vazníků, vaznicové krovy, pergoly na míru, altány, stání pro auta či výrobu a montáž plotů a dřevěných plotových výplní.

Tesařství: - krovy, altány, pergoly Pokrývačské, klempířské práce: - opravy střech.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Nové střechy na kíč a rekonstrukce. Prodej, montáž: -klempířské prvky -zateplení fasád -střešní krytiny -střešní okna -sádrokartony -izolace -řezivo.

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Společnost JARA stavební společnost, s.r.o. se specializuje na pozemní výstavbu v oblasti občanských, bytových a průmyslových staveb. Nabízíme architektonickou a projekční činnost, dále také inženýrskou činnost a dotace na výstavbu. Postaráme se o Vaši stavbu od A do Z. Realizace staveb: - zemní a výkopové práce - betonové konstrukce (od ...

Práce: -zednické -pokrývačské -tesařské -klempířské -zakládání staveb -kompletní provádění staveb, stavby na klíč -zateplování fasád -sádrokartonové konstrukce -rekonstrukce bytových jader -kompletní střešní systémy -pokládka zámkových dlažeb.

Naše firma se sídlem v Olešnici na Moravě se zabývá především zemními a výkopovými pracem. V rámci naší činnosti dále nabízíme také zednické práce, kdy zajišťujeme např. rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, realizaci fasád a další zednické práce. Dále zajišťujeme komplexní tesařské, klempířské a pokrývačské práce (realizace nových i ...

Stavební firma, projekt, poradenství, montáž, údržba: -pokrývačské práce (rovné i šikmé střešní pláště, různé materiály) BRAMAC, TONDACH, EVALON, ROOF, bonské šindele -klempířské práce (měď, titanzinek, hliník, pozink, plechy potažené plastem) -přípravy na půdní vestavby (včetně střešních oken), sádrokarton -půdní ...

Tesařství Mikulov Naše Firma se již od roku 2001 zabývá dodávkou a montáží kompletních nových střech i rekonstrukcemi stávajících. Provádíme všechny typy tesařských prací, zejména výrobu a montáž tesařských konstrukcí. Naše společnost se specializuje na: -montáž vazníkových konstrukcí -montáž tesařských konstrukcí -montáž dřevěných ...

Nabídka tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba altánů, pergol a dalších staveb ze dřeva. Nabídka tesařství a pokrývačství. -kompletní realizace střech -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -výroba pergoly -montáž lešení.