Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Řemesla, služby, výroba - tesařské práce - altány - bednící práce

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské, klempířské práce - zateplení fasády - slévárenství Výroba - dřevostavby

Stavební firma - zakládání staveb - bytová výstavba na klíč - zdící a zednické práce - tesařské, klempířské, pokrývačské práce - zateplování fasád - rekonstrukce staveb, opravy střech Prodej - střešní materiály, střešní krytina - klempířské materiály

Rekonstrukce budov. Půdní vestavby. Montáž: - sádrokartony - aplikace izolačních materiálů - kazetové podhledy - dřevěné obložení - tesařské práce.

Výroba, návrh: - nábytek - interiéry. Hoblování. Tesařské práce.

Řemeslnické práce, montáž: - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce.

Střechy, krovy, garážová stání, pergoly, dřevostavby, pokládku podlahovách krytin, nátěry, malířské práce, stavební a dokončovací práce.

Bytová výstavba a rekonstrukce. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské - zednické práce.

Potřebujete provést tesařské nebo pokrývačské práce? Obraťte se na nás. Naše firma Vám nabízí - tesařství, pokrývačství, sanace, rekonstrukce historických objektů, dřevostavby. Vyrábíme a montujeme dřevěné šindele. Při pracích na sanacích dřevěných konstrukcí památkově chráněných objektů a objektů lidové architektury používá naše společnost ...

Od základu provádíme stavbu rodinných domů a bytů, včetně rekonstrukce, zateplujeme fasády i půdy. Stavba nového domu Rekonstrukce koupelen a bytových jader Rekonstrukce kuchyní Klempířské a pokrývačské práce Izolace domu Rekonstrukce podlah Elektroinstalace rozvody a hromosvody Tesařské práce Zednické práce výměna oken a parapetů

Tesařské práce. Rekonstrukce, stavby: - střechy. Klempířské, pokrývačské práce.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba, stavební práce: -rodinné domy na klíč -půdní vestavby, rekonstrukce -zemní a výkopové práce traktorbagrem JCB 3CX. Dodávka, montáž, prodej: -sádrokarton, sádrokartonářské práce -střešní okna VELUX -doplňky ke střešním oknům. Řemeslnické práce: -tesařské práce, obklady dřevem ...

Naše firma nabízí: Prodej střešních materiálu a klempířských prvku. Montáž a dodávka. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

Prodej a montáž - garážová vrata Lehké dřevostavby drobné přídomky, stáje, chatky - aluminiové předokenní rolety Prodej - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING - plastová okna a dveře - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING Vodoinstalační práce

Řemeslo, práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Klempířské a pokrývačké práce. Tesařství.

Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Oprava: - střechy.

Výstavba - nízkoenergetické sendvičové dřevostavby klasické a srubové