Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Autoškola - výuka řízení vozidel (A, B, C, D, T a školení řidičů). Řemesla, služby - tesařské práce - zahradní domy, pergoly.

Stavební práce: - kompletní realizace a rekonstrukce střech, podkroví, bytů, koupelen - dodávka a montáž sádrokartonu - sádrokartonářské, tesařské, zednické práce - kompletní renovace půdních vestaveb.

Tesařské práce. Stavebně - truhlářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Kompletní střechy na klíč.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Práce: - sádrokartonářské - foukané izolace - malířské, natěračské práce - zednické - tesařské.

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.

Stavební a tesařské práce - stavby, opravy a rekonstrukce střech - stavba a montáž lešení - altány, pergoly, přístřešky.

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Výroba, montáž - altány - přístřešky - nízkoenergetické dřevostavby rodinných domů - terasy Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce

Řemesla, služby - zednické a stavební práce - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - tesařské práce - bourací práce

Řemesla, služby - tesařské práce

Tesařství Výroba: - dřevěné domy - krovy a dřevěné konstrukce - speciální tesařské konstrukce - pergoly a altány - roubenky - dřevostavby.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Pokrývačství, tesařství, rekonstrukce památkových objektů, zámků, hradů kostelů kostelních věží, výroba a montáž krovů, altánů, .pergol

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.