Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - klempíř, pokrývač, tesař

Nabízíme: - práce truhlářské - práce tesařské - pokládky podlah a vše, co se dřevem souvisí.

Stavební firma SEVEJERA s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných domů, půdních vestaveb, rekonstrukce koupelen, bytů, zateplení fasád i pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Sídlíme na Praze 4, ulice Družstevní. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - půdní vestavby, nástavby - rekonstrukce bytů, ...

Stavební činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - nátěry střešních krytin - tepelné izolace střech - rekonstrukce střech.

Práce: - malířské - rekonstrukce bytových jader - tesařské.

Stavební činnost - hrubá stavba - železobetonové monolitické konstrukce - tesařské práce - betonářské práce.

Firma Libor Báča provádí veškeré pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Realizujeme nové střechy, opravujeme střechy staré a montujeme střešní okna. Sídlíme na Praze 9, městská část Černý Most. Provádíme: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - opravy, rekonstrukce střech - krovy - tesařské konstrukce - montáž ...

Tesařství - dřevostavby - střešní konstrukce, krovy, dřevěné konstrukce. Činnost - tesařské práce - klempířské a pokrývačské práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - truhlářské - tesařské Pokládka plovoucích podlah a venkovních roštů z cizokrajných dřevin.

Stavitelství Mergl s.r.o. provádí rekonstrukce domů, budov a objektů, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen a bytových jader. Realizujeme také půdní vestavby, generální opravy fasád starších objektů a zateplování panelových domů. V rámci stavebních prací zajišťujeme kompletní servis jako je vyřízení stavebního povolení nebo kolaudačního ...

Práce, řemeslo: - truhlářství - tesařství

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - stavba pergol, teras, přístřešků, zahradních domků.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Práce: - tesařské - krovy - pergoly.

Práce diamantovou technikou: - technologické prostupy (32 - 350 mm) - kotvení sloupů ocelových konstrukcí (18 - 42 mm) - stahování budov, kamenných mostů. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Prodej řeziva.

Činnost - pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Prodej, e-shop - klempířský materiál - plechy - spojovací materiál - nářadí.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební firma: -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž oken a dveří plastových i dřevěných -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a instalatérské práce -projekty staveb včetně řemesel, požárních zpráv, statiky atd.

Stavební činnost: - základové desky - zemní a výkopové práce, kanalizace - hrubé stavby - tesařské a truhlářské práce - elektroinstalace - pokládka podlah a dlažeb - obklady koupelen Výroba: - zabezpečovací technika

Stavební činnost - realizace staveb - dřevostavby, výstavba rodinných domů - tesařské práce - návrh a výroba vybavení interiérů.

Potřebujete zahradní chatku, pergolu, zahradní nábytek? Chcete postavit dřevostavbu?Nebo toužíte po nové skříni či posteli na míru? Neváhejte nás kontaktova, ze dřeva umíme vše. Více info na tel: 608 027 438 nebo 721 498 284

Práce: - truhlářské - tesařské

Naše firma Moravská Stavební se zabývá výrobou spojů dřevěných konstrukcí, tesařských konstrukcí. Zaměřujeme se na dřevostavby, stavební práce, střechy, tesařské konstrukce a izolatérské práce. Stavíme i atypické dřevostavby ať už patrové nebo přízemní. Konstrukce dřevostavby jsou skvělým řešením pro atypické domy - jsou staticky pevné a ...