Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
STAVEBNÍ FIRMA NA PRÁCE VE VÝŠKÁCH TESAŘSKÉ PRÁCE - TESAŘI - TESAŘ.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, hydroizolačními profesemi. Provádíme nátěry střech a jejich čištění, montáže okapových systémů, protisněhových zábran a odklízení sněhu ze střech.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Provádění rekonstrukcí střech a nových střešních plášťů. Nabídka tesařských a klempířských prací včetně montáže střešních oken.

Výroba, dodávka, montáž. Krovy: - klasické vázané - na nově budované objekty - na rekonstrukce - na památkové objekty - repliky starých krovů - úpravy krovů - hoblování, profilování, impregnace atd. Příhradové sponkované konstrukce: - vazníky - pultové, sedlové, obloukové - hambalkové konstrukce pro půdní nástavby s ...

Fasády bez lešení: -opravy, nátěry, mytí. Opravy: -římsy. Klempířské práce. Zábrany proti holubům. Střechy - výstavba, rekonstrukce a opravy. Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Dodávky kompletních plochých a sedlových střech.

Výroba - zařízení pro dětská hřiště

Tesařské práce Zednické práce Klempířské práce Veškeré střešní práce

Dodávka a montáž - dřevěná dětská hřiště - lezecké struktury - vodní hrátky Monáž - zvuk a akustika na dětská hřiště

Montáž - krovy Kompletní dodávka - oplocení Komunikace Zámkové dlažby Dodávka - umělé povrchy pro sport Individuální stavby - bytové výstavby - rodinné domy Kompletní dodávka - střechy Kanalizace Vodovodní přípojky

Lakýrnické práce Kontejnerová doprava Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Demolice - bourací práce Lešenářské práce Zemní práce

Výroba - dřevěné terasy Pokládka - koberce - korky - PVC Pokládka, renovace - dřevěné a laminátové podlahy - hrubé tesařské podlahypokládka - dřevěné obklady pro interiér a exteriér

Tesařské práce pergoly, zahradní domky, přístřešky, altány Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč - rekonstrukce - drobné opravy